Η ξαφνική δημοσιότητα που πήρε η προσωπική της ζωή και όλα όσα γραφόντουσαν γύρω από αυτή, ήταν η αιτία που υπέφερε από έντονες κρίσεις πανικού η Ελένη Χατζίδου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «People» η τραγουδίστρια εξηγεί όλα αυτά που την ενοχλούν κατά καιρούς στα όσα γράφονται και δεν ισχύουν. Έχοντας καταφέρει πλέον να το διαχειριστεί όλο αυτό, σε αντίθεση με το παρελθόν που την στεναχωρούσε αφάνταστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατά καιρούς γράφουν ακόμα και πράγματα που δεν ισχύουν. Όπως υπάρχουν και εμμονικοί δημοσιογράφοι που εκφράζονται πολύ άσχημα. Στην αρχή τα έπαιρνα όλα πολύ προσωπικά, εξού και οι κρίσεις πανικού. Ομολογώ πως στεναχωριέμαι, δεν μπαίνουν από το ένα αυτί και από το άλλο βγαίνουν» εξομολογήθηκε η Ελένη Χατζίδου.

Μην κρύβοντας ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με δημοσιογράφους να ρωτήσει «γιατί το έγραψαν αυτό».

«Το έχω κάνει όχι για να το «κατεβάσουν» αλλά για να τους ρωτήσω το γιατί. Και μου απάντησαν «για το καλό σου». Μα να γράφεις κάτι που δεν ισχύει για το καλό μου; Δεν βγάζεις άκρη. Οπότε δεν ξανά ασχολούμαι» διευκρίνισε η τραγουδίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ δεν έκρυψε πώς θα κινηθεί νομικά όπως η Ελένη Μενεγάκη σε περίπτωση που κάποιος ξεπεράσει τα όρια. «Ναι θα το πήγαινα ένα βήμα πιο πέρα. Αν με ενοχλούσε κάποιος τόσο πολύ, εννοείται. Ειδικά για τα παιδιά μου, δεν θα το συζητούσα καν. Εδώ για εμένα και ταράζομαι. Υπάρχουν και κάποια όρια».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης