Για τις δυσκολίες που πέρασε όταν πήγε στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό του μίλησε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Εκεί έβγαλα λεφτά αλλά έχασα κιόλας. Όταν πήγα στην Αμερική μέσα σε ένα χρόνο έχασα όσα λεφτά είχα βγάλει και κοιμόμουν σε καναπέδες φίλων μου. Δεν έκανα και δουλειές του ποδαριού για να επιβιώσω, δεν ζήτησα λεφτά από τους δικούς μου. Όμως τα πράγματα μετά ήρθαν καλά» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου ο Άνθιμος Ανανιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα κάνει δυο ταινίες, έχει δική του εταιρία παραγωγής και έχει αγοράσει το δικό του σπίτι στο Λος Άντζελες.

Πώς κατάφερες να πάρεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελευταία σου ταινία; Τι παραπάνω είχες από τους άλλους;

«Δεν ξέρω, ήμουν εγώ ανάμεσα σε 3000 υποψηφίους. Ήμουν πολύ δοτικός και τους έδωσα να καταλάβουν ότι ήθελα πολύ να το κάνω. Υποδύομαι έναν κακοποιό που παίρνει πολλά ναρκωτικά και με ιντρίγκαρε πολύ αυτός ο ρόλος!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ;

«Παλιά, όταν ήμουν μικρός, αλλά είναι κάτι που δεν με αφορά! Νομίζω πως είμαι σαν τον Οβελίξ που έπεσε στη χύτρα και είναι πάντα δυνατός. Εγώ έχω πέσει στη χύτρα της ενέργειας και του ενθουσιασμού, οπότε τα ναρκωτικά δεν με φτιάχνουν. Δεν τα χρειάζομαι για να κάνω κεφάλι. Είμαι από μόνος μου έτσι.»

Εξάρτηση από το σεξ είχες ποτέ;

«Είχα στο Λος Άντζελες, αλλά, εντάξει, δεν πήγα και σε κλινική αποτοξίνωσης! (γελάει). Έχω την αίσθηση της αυτοσυντήρησης. Όμως το σεξ είναι σαν…»

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης