Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 16 Μαρτίου το «Star Academy» για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Δεκαέξι νέα ταλέντα θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους στο «Star Academy of Greece». Οι σπουδαστές που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στο νέο talent show του Epsilon θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο σε όλες του τις διαστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, θα έχουν μια δημιουργική επαφή με τον χώρο της μουσικής, θα παρακολουθούν μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού, χορού, σκηνικής παρουσίας, styling, καθώς και πολλά σεμινάρια σε τομείς που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σημαντικά ως καλλιτέχνες αλλά και ως προσωπικότητες, και να διαχειριστούν αποτελεσματικά το απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που επέλεξαν.

Συμπαραστάτες τους σε αυτήν την προσπάθεια, μια επιλεγμένη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, που θα προσπαθήσει να μεταδώσει την εμπειρία της στα νέα αυτά παιδιά.

Η πιο σημαντική στιγμή στην πορεία προς το όνειρο της επιτυχίας θα είναι το εβδομαδιαίο live show, όπου θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας των σπουδαστών και των καθηγητών τους. H κριτική επιτροπή, που αποτελείται από την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα και τον Πέτρο Κωστόπουλο, θα αξιολογεί κατά τη διάρκεια των live την πρόοδο των σπουδαστών του «Star Academy of Greece», προκειμένου να διακριθούν οι καλύτεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελική επιλογή των πιο ταλαντούχων σπουδαστών θα διαμορφωθεί από το τηλεοπτικό κοινό που θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τόσο το ταλέντο όσο και την προσωπικότητά τους.

Παράλληλα, οι τηλεθεατές του Εpsilon θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν καθημερινά τις πιο σημαντικές στιγμές της προσπάθειας των σπουδαστών να ενσαρκώσουν τα όνειρά τους και να γίνουν τα λαμπερά αστέρια του Star Academy.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης