Η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ για την απαγωγή του Τζον Πολ Τζέτι θα κάνει πρεμιέρα στο κλείσιμο του ετήσιου φεστιβάλ του American Film Institute στο Λος Άντζελες τον επόμενο μήνα.

Η διευθύντρια του φεστιβάλ Ζακλίν Λιάνγκα δήλωσε σε ανακοίνωση ότι στις 16 Νοεμβρίου εκτός από τη νέα ταινία «All the Money in the World» που θα προβληθεί, θα τιμηθεί ο διάσημος διευθυντής για την μακρόχρονη καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Κέβιν Σπέισι στον ρόλο του παππού του Τζον Πολ Γκέτι και η Μισέλ Γουίλιαμς στον ρόλο της μητέρας του Γκέτι. Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ συμπρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον ρόλο του συμβούλου της οικογένειας κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 8 Δεκεμβρίου.

Ηταν το 1973 όταν ο 16χρονος εγγονός του μεγιστάνα του πετρελαίου Τζον Πολ Γκέτι, έπεσε θύμα απαγωγής στην Ιταλία όπου ζούσε με τη μητέρα του, η οποία έχοντας χωρίσει από τον σύζυγό της μεγάλωνε μόνη το γιο της δίχως την οικονομική βοήθεια της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απαγωγείς ζήτησαν 17 εκατομμύρια δολάρια τα οποία ο παππούς Γκέτι αρνήθηκε να πληρώσει δηλώνοντας πως αν πληρώσει, τότε όλα τα μέλη της οικογένειάς του θα έπεφταν θύματα απαγωγής.
Όταν οι απαγωγείς έστειλαν με το ταχυδρομείο ένα από τα αφτιά του δεκαεξάχρονου Πολ σε μια από τις εφημερίδες της Ιταλίας ζητώντας 3,2 εκατομμύρια προκειμένου να μην τον σκοτώσουν, ο Γκέτι δέχτηκε να πληρώσει μόνο 2,2 εκατομμύρια – καθώς τόσα μπορούσε να δικαιολογήσει στην εφορία ως έξοδα – και δάνεισε το υπόλοιπο ποσό στον γιο του με επιτόκιο 4%.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης