Ο Μάνος Ιωάννου δεν δίστασε να απαντήσει on camera για πώς του φάνηκαν τα νέα υπονοούμενα της Ναταλίας Γερμανού για τη σχέση τους.

Τα λόγια της παρουσιάστριας, «Αν εγώ είμαι ερωτευμένη και διανύω περίοδο ευτυχίας αυτό δεν είναι κάτι που θα το κοινοποιήσω. Αυτό θα το κάνω μόνο αν θέλω να κινήσω την προσοχή των blogs… λυπηρό ή αν θέλω να κάνω κάποιον να ζηλέψει… πιο λυπηρό. Δεν απολαμβάνεις έτσι τον έρωτα, τον έρωτα τον απολαμβάνεις σιωπηλά, τον απολαμβάνεις για σένα» , μεταφέρθηκαν αυτούσια στον ηθοποιό που της απάντησε ως εξής: «Ποιος το είπε αυτό; Ποιος το είπε αυτό; Εντάξει, με κάλυψες. Ο νοών νοείτω! Με έχεις δει εμένα να πετάω καμιά σπόντα; Ρώτα την ίδια, εμένα ρωτάς για τις σπόντες που πετάει η ίδια». Ο Μάνος Ιωάννου, που συνοδευόταν από τη σύντροφό του, δεν έδειξε να χάνει το χιούμορ του, αφήνοντας στην άκρη τα λεγόμενα της Ναταλίας και συνεχίζοντας να μιλάει με θαυμασμό για την παράσταση «Άνδρες για πούλημα» που έκανε πρεμιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις αυτές, τόσο της Ναταλίας Γερμανού όσο και του Μάνου Ιωάννου δεν άργησαν να προκαλέσουν μεγάλο χαμό στο πάνελ του «Πρωινού» με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπαθώνει για μια ακόμη φορά κατά της παρουσιάστριας.

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης