Η τελευταία σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την καινούργια ενασχόλησή της που δεν είναι άλλη από τη… φωτογραφία.

«Ο λόγος που ξεκίνησα τη συγκεκριμένη ενασχόληση ήταν τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπισα. Εκεί είχα δύο επιλογές: ή να επισκεφτώ ψυχίατρο ή να βρω κάποιον τρόπο ώστε να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου, ίσως μέσω κάποιας μορφής τέχνης. Έτσι επέλεξα τη φωτογραφία. Μάλιστα, το ίδιο βράδυ πήρα την απόφαση, μπήκα στο ίντερνετ και γράφτηκα στην πρώτη σχολή που συνάντησα…» εξομολογήθηκε στην εφημερίδα «Espresso».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φωτογραφίζω την καθημερινότητα των ανθρώπων με φόντο τον μπλε ουρανό και τα πρόσωπά τους συνήθως “καμένα”, γιατί δεν θέλω να καθρεφτίζεται ο πόνος που έχουν στα μάτια τους» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια της συνέντευξή της η Φιλοθέη αποκάλυψε πως σκοπεύει να κάνει και μαθήματα σκηνοθεσίας, κυρίως για ταινίες μικρού μήκους, αφού σκέφτεται να ακολουθήσει και τον δρόμο του σινεμά, με φιλμάκια που θα «δίνουν νόημα και αφορμή για σκέψη στον θεατή», όπως σημειώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης