Ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» έχει αναμφίβολα περάσει στην ιστορία ως μία από τις σπουδαιότερες κινηματογραφικές τριλογίες που έχουν δημιουργηθεί. Ωστόσο, πριν αρχίσουν τα κινηματογραφικά γυρίσματα, πολλοί ηθοποιοί δεν αντιλήφθηκαν πόσο εκπληκτικό θα ήταν το project και γι’ αυτό, απέρριψαν βασικούς ρόλους στο έργο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ούμα Θέρμαν, γνωστή από τους ρόλους της σε ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο, δήλωσε ότι μετάνιωσε που απέρριψε την πρόταση του Νεοζηλανδού σκηνοθέτη, παραγωγού και σεναριογράφου, Πίτερ Τζάκσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ «Late Show», η πρωταγωνίστρια του «Kill Bill» αποκάλυψε ότι μετάνιωσε επειδή απέρριψε το ρόλο της Έογουιν, τον οποίο τελικά υποδύθηκε η Μιράντα Ότο, σύμφωνα με το Variety.

«Ήταν πριν από πολύ καιρό και θεωρώ ότι ήταν μία από τις χειρότερες αποφάσεις που έλαβα ποτέ. Αλλά μόλις είχα γεννήσει το πρώτο μου παιδί, και νομίζω ότι ήμουν λίγο κλεισμένη στο σπίτι» είπε η ηθοποιός. Όταν ο Κόλμπερτ μεγάλος θαυμαστής της τριλογίας, σημείωσε ότι τα γυρίσματα διήρκεσαν πάνω από τρία χρόνια, η Ούμα Θέρμαν πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν λίγο άγνωστο για μένα, αλλά πραγματικά είναι κάτι που μετανιώνω».

Η Ούμαν Θέρμαν δεν είναι η μοναδική ηθοποιός που ήταν πολύ κοντά σε ένα ρόλο στην τριλογία. Πέρσι, η υπεύθυνη διανομής ρόλων στην κινηματογραφική σειρά Έιμι Χάμπαρντ δήλωσε στην «Huffington Post» ότι είχε προταθεί στον Ντέιβιντ Μπόουι να υποδυθεί τον Γκάνταλφ, αλλά δεν ήταν διαθέσιμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ είχε περάσει από ακρόαση για έναν ρόλο στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», αλλά, όπως αποκάλυψε στον Τζίμι Φάλον, δεν τα κατάφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης