Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ρωτήθηκε από τη Φαίη για τις δηλώσεις του, οι οποίες κατά καιρούς έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Ο ίδιος φάνηκε να μη θέλει να πάρει κάτι πίσω, λέγοντας: «Δεν αυτολογοκρίνομαι εύκολα. Πολλά πράγματα μπορεί να θέλω, αλλά δεν τα λέω δημόσια. Αλλά όταν κάτι νομίζω πως έχω την υποχρέωση και όχι μόνο το δικαίωμα να το πω, θα το πω». Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Δεν μετανιώνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια της ίδιας κουβέντας, ο Γιάννης Μπέζος πρόσθεσε: «Το πρόβλημα είναι ότι δεν κοιτάνε να ανοίξουν ένα βιβλίο. Το θέμα δεν είναι τι λέω εγώ, αλλά ποιος είναι ο περίγυρος που είναι άθλιος. […] Φυσικά και δεν θα μιλήσω με αγράμματους. Δεν θα μπω σε τέτοιες περιπέτειες. Δεν έχω όρεξη, ούτε μου το επιτρέπει η αισθητική και η παιδεία μου. Γιατί να μετανιώσω για κάτι τέτοιο;».

«Αν απαντήσω, είναι σαν να τον κάνω αντίπαλο. Για μένα, όμως, είναι ανύπαρκτος. Η δημόσια εικόνα μου είναι αυτή που είναι, έχει γίνει με πολύ κόπο και δεν μπορεί να την πλήξει κανείς. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των λόγων μου. Έχουν γίνει αγώνες σε αυτήν τη χώρα για την ελευθερία αυτών που λέμε. Τώρα θα γίνουν άλλοι τόσοι αγώνες για να έχουμε και την ευθύνη αυτών που λέμε. Εγώ λοιπόν δεν λέω τσάμπα πράγματα. Παίρνω την ευθύνη αυτών που λέω. Θα μου πεις, κάποιοι ενοχλούνται… Γι’ αυτό το λέω, για να ενοχληθούν. Μπας και ξυπνήσουμε και πάμε λίγο παρακάτω, γιατί έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω» τόνισε.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης