Ποδαρικό στην τηλεοπτική πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έκανε το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου η Δούκισσα Νομικού, κάνοντας για πρώτη φορά δημόσιες αποκαλύψεις για τον έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί στο σοκ που του προκάλεσε μια μέρα πριν το μοντέλο, όσο η Δούκισσα ήταν λαλίστατη για τη γνωριμία και τα νέα δεδομένα της σχέση της.

«Είμαστε ένα χρόνο μαζί. Η γνωριμία έγινε στο αεροδρόμιο. Τις δυο πρώτες φορές δεν μας σύστησε κανείς και την τρίτη φορά μας γνώρισαν οι κοινοί φίλοι και ξεκίνησε κάτι όμορφο. Μάλιστα, οι φίλοι μας, μου έκαναν πλάκα πώς δεν μας γνώριζαν για να μην μπλέξω» , εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού προσθέτοντας στη συνέχεια: «Ο Δημήτρης έκανε το πρώτο βήμα. Εγώ ήθελα το χρόνο. Επειδή υπήρχαν κοινοί φίλοι που είπαν καλά λόγια, αυτό βοήθησε. Αλλά από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη οικειότητα ανάμεσά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν μένουν μαζί ανέφερε: «Τον τελευταίο καιρό ζούμε μαζί. Αλλά επειδή έγινε σταδιακά είχαν οι γονείς το χρόνο να το συνηθίσουν… Ποτέ δεν έκανα σχέσεις πλάκας. Αλλά τώρα νιώθω έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα» μην κρύβοντας πλέον ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο γάμου:

«Αυτό είναι κάτι ανάμεσα στο ζευγάρι που γίνεται εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι κάτι που θέλω να το συζητώ. Αν είναι να γίνει θα γίνει».

Το βίντεο όμως που θα ακολουθούσε θα ήταν αυτό που θα έκανε τα μάτια να βουρκώσουν. Ο πατέρας της Νίκος Νομικός για πρώτη φορά θα ξεδίπλωνε τα συναισθήματά του για την κόρη της και τη προσωπική της ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα σε πολλές περιπτώσεις να έχω επέμβει αλλά δεν ήθελα να στεναχωρήσω την Δούκισσα και να την μειώσω. Ξέρω ότι είναι μαγκάκι και θα τα καταφέρει μόνη της. Είχε τα φλερτάκια της κατά καιρούς αλλά δεν μου έπεφτε λόγος, γιατί τα θέματα της καρδιάς τα όριζε η ίδια. Της εύχομαι να ηρεμήσει στην προσωπική της ζωή και αυτό μου φτάνει. Την βλέπω ήρεμη και ότι είναι πολύ καλά. Θέλω πάρα πολύ εγγονάκια, αυτά όμως δεν βιάζονται. Θα έρθουν με τον καιρό, σιγά-σιγά και όταν πρέπει. Αυτή ξέρει τι κάνει, και όταν θα αποφασίσει να κάνει παιδιά, θα κάνει και μάλιστα πολλά! Αυτό πιστεύω εγώ».

Διαβάστε περισσότερα στο govstileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης