Έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Music School», εν μέσω προβών για τον «Ηρακλή» με τον Σάκη Ρουβά που υπογράφει τη μουσική, ο Γιώργος Θεοφάνους για πρώτη φορά, με περίσσια ειλικρίνεια κάνει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του.

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο YOU, ο Γιώργος Θεοφάνους μιλάει και για τον μεγαλύτερο γιο του, Άγγελο που έχει αποκτήσει με την πρώτη σύζυγό του, Ευριδίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος σας με την Ευρυδίκη, ο Άγγελος σπουδάζει Σχεδιαστής Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών. Δεν σας ενοχλεί που δεν ασχολήθηκε με τη μουσική;

Του είπα αν του πάει καλά να με πάρει να του γράφω μουσική στα παιχνίδια του. Πολλά από αυτά άλλωστε έχουν εξαιρετικές μουσικές σαν να γράφονται για ταινίες. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που πιστεύει. Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας. Τα βοηθάμε και τα φέρνουμε σε ένα σημείο μέχρι να ενηλικιωθούν και τα παρακολουθούμε. Το έχω ζήσει με τους δικούς μου τους γονείς. Το σέβομαι και προσπαθώ να το κάνω και με τα δικά μου τα παιδιά. Οι δικοί μου δεν είχαν καμία σχέση με τη μουσική. Μεγάλωσα σε μια εποχή που είχαμε τον πόλεμο, ήμουν 5 με 6 χρονών και δεν είχαν τρόπο ούτε όργανο να μου αγοράσουν, ούτε ωδεία να μου πληρώνουν. Παρόλα αυτά, από το υστέρημά τους σιγά σιγά κατάφεραν και με βοήθησαν σε αυτό που ήθελα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης