Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Η πιο προβοκατόρικη ήταν αν θα έστελνε κάποιον παρουσιαστή σπίτι του για να ξεκουραστεί, αλλά ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος δεν ήθελε να την απαντήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτίμησε να πει με ποιον παρουσιαστή δεν θα συνεργαζόταν ποτέ:

«Κοίταξε να δεις τι θα σου απαντήσω σε αυτό. Θα σου πω όνομα, αλλά θα σου πω πρώτα ένα σκεπτικό. Αυτό που μου λες να κάνω και να διώξω κάποιον από την τηλεόραση είναι άσκηση εξουσίας. Μου αρέσει να έχω εξουσία και την έχω στις δουλειές μου, αλλά μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ πάντοτε για καλό. Δεν θέλω η άσκηση εξουσίας μου να σημαίνει “σήκω φύγε εσύ”. Από αυτήν την άποψη, λοιπόν, δεν θα έδιωχνα κανέναν απολύτως γιατί δεν θέλω να ασκήσω τέτοιου είδους εξουσία. Θα σου πω, όμως, ανθρώπους που, βλέποντάς τους στην τηλεόραση και παρ’ όλο που είναι επιτυχημένοι και πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, εγώ δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ. Έχω να σου πω τέτοιους, ανθρώπους που καταλαβαίνω ότι δεν μου ταιριάζουν. Θα απαντήσω, λοιπόν, τη Μαρία Ηλιάκη. Δεν ταιριάζω με τη Μαρία. Το ξέρω, το καταλαβαίνω, χωρίς να την ξέρω παραπάνω. Κι άλλους έχω να σου πω που ξέρω ότι δεν θα συνεργαζόμουν, αν μου λέγανε να συνεργαστώ».

Με τον Μουτσινά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δύσκολα θα συνεργαζόμουν μαζί του. Θα μπορούσαμε, αν συνωμοτούσε λίγο το σύμπαν, να τα καταφέρναμε – που τον ξέρω και μέσω του Αργύρη (Αγγέλου), αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει από τον καφέ μέχρι να ανοίξει η κάμερα. Αλλά με τη Μαρία Ηλιάκη, που δεν την ξέρω και καλά, δεν υπάρχει πιθανότητα, μέχρι και ο Πάπας να μας παρακαλέσει!».

ΠΗΓΗ: OK@Night

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης