Στα μουσικά βραβεία του MAD βρέθηκε χθες και ο Γιώργος Λιάγκας και μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί. Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις φήμες που τον θέλουν από τη νέα σεζόν εκτός του πρωινού του ΑΝΤ1.

«Δεν μ΄αρέσει να λέω ψέματα. Φέτος το εκφράζω λίγο πιο σοβαρά από τις άλλες χρονιές. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή ένας κύκλος που ανοίγει πρέπει να κλείνει. Το να είσαι έξι χρόνια πρώτος σε όλα τα κοινά με μεγάλη αποδοχή και αγάπη, είναι ένας κύκλος που σε ότι αφορά εμένα θεωρώ ότι έχει κλείσει» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν έχει ανοίξει κάποιος άλλος κύκλος. Δεν μπορώ να σας πω ότι θα φύγω από το Πρω1νό, γιατί δεν υπάρχει κάτι ή ένα ή περισσότερα που να καλύπτει την εργασιακή σχέση με τον σταθμό. Άρα αυτή την στιγμή που μιλάμε παραμένω και τον Οκτώβριο θα με δείτε στο Πρω1νό. Αν προκύψουν συνθήκες, τα προγράμματα που θα καλύψουν την παρουσία μου και την συνεργασία μου με το σταθμό, η επιθυμία μου θα ήταν να αποχωρήσω» κατέληξε ο Γιώργος Λίαγκας, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΑΝΤ1.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης