Για την πρώην συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Όλα Παίζουν», το αντίπαλο δέος της, τον Ουγγαρέζο με τη Συνατσάκη αλλά και πότε θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση μίλησε πρόσφατα ο Γιώργος Λιανός.

Ο ίδιος λοιπόν επιστρέφει στους δέκτες μας καθώς έχει συμβόλαιο με τον ALPHA και θα κάνει βραδινό σόου από τον Γενάρη.Τώρα λοιπόν που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης έχει παρακολουθήσει τόσο την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όσο και αυτή που παίζει απέναντί της, «Spata Live».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου λείπει η Κατερίνα Καινούργιου από τη ζωή μου γιατί είναι σαν την βιταμίνη…άλλαξε η ζώνη έγινε κάτι διαφορετικό… Κάνει αυτό που κάνει η Κατερίνα και αποκτά σιγά σιγά σφραγίδα. Είδα την πρώτη εκπομπή του Ουγγαρέζου, μου άρεσε πάρα πολύ, η δεύτερη δεν μου άρεσε πάρα πολύ. Η πρώτη μου άρεσε πολύ γιατί είχε ρυθμό, είχε πολλά πράγματα, σα να ήταν γραμμένη. Στη δεύτερη, δεν θυμάμαι ποιον είχε καλεσμένο, έγινε λίγο παιδική χαρά προς το τέλος και αυτό το είδα και στα νούμερα, είχε διακυμάνσεις…» είπε ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης