Πληθαίνουν οι solo νυχτερινές εμφανίσεις της, πληθαίνοντας ταυτόχρονα και τις φήμες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, που κάνουν λόγο ότι η σχέση της περνάει σοβαρή κρίση.

Ο λόγος για τη Σία Κοσκινά που σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, ο έρωτάς της με τον εικονολήπτη Δημήτρη Ασημάκη δεν πάει και τόσο καλά. Κατά τα λεγόμενά τους, το τελευταίο καιρό το ζευγάρι αντιμετωπίζει έντονους τσακωμούς, αποφασίζοντας για ένα χρονικό διάστημα να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, μέχρι να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις. Δημοσίευμα της Real που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του govastileto.gr αναφέρει ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που την άκουσαν να εξομολογείται πρόσφατα ότι: «Τον αγαπώ πολύ αυτόν τον άντρα. Αλλά είµαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες κι αυτό έφερε εντάσεις και καβγαδάκια. Μαλώναµε για χαζοµάρες κυρίως, αλλά πλήθαιναν και δεν ξέρω πού θα µας βγάλει αυτό…»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνωστή δασκάλα φωνητικής και πρωταγωνίστρια θεατρικών μιούζικαλ, που την είχαμε απολαύσει και στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, σε πρόσφατη βραδινή της εξόρμηση στο «Gelee Royale» έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ, παρά τις στενάχωρες αλλαγές στην προσωπική της ζωή.

Δείτε φωτογραφίες στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης