Η Ελένη Καρποντίνη άφησε για λίγο το Green room του «Dancing with the stars» και μίλησε στο ένθετο PIAZZA της εφημερίδας Veto για το χορευτικό σόου, τη Ζέτα Μακρυπούλια, το Γιάννη Λάτσιο αλλά και το «Wipe out».

«Στη φάση που βρίσκομαι είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτό που κάνω. Η Ζέτα είναι μια χαρά κι έξω καρδιά. Γλυκύτατη, ευγενέστατη, ταλαντούχα και πολύ καλό παιδί κι ας λένε κάποιοι ότι είναι πολύ «μαζεμένη» στην παρουσίαση του «Dancing». Ο κ. Γιάννης Λάτσιος με έχει εντυπωσιάσει. Δεν ήξερα ότι ξέρει τόσα πράγματα για το χορό. Μπράβο του. Είναι εξαιρετικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οσο για τη Γκαλένα Βελίκοβα είναι, σύμφωνα με την Ελένη η πιο αυστηρή κριτής. Η ίδια, αν και έχει κάνει 12 χρόνια χορό δεν θα τολμούσε να ανέβει την πίστα του “Dancing with the stars» κι αυτό γιατί: «Αν χορέψω δεν θα κάνω τηλεθέαση. Αν μου έκαναν πρόταση ακόμη θα έτρεχα… μακριά από την πίστα. Αυτό που τραβάνε τα παιδιά δεν περιγράφεται. Κι αν αναλογιστεί κανείς ότι κάνουν πρόβες μόλις μια εβδομάδα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Βλέπω πόσο αγχώνονται και οι ίδιοι και πόσο χρόνο αφιερώνουν. Δεν είναι εύκολο».

Σχετικά με το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής η παρουσιάστρια δεν μπορεί να βγάλει εύκολα συμπεράσματα. «Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί. Περιμένατε από το Ζαμπίδη να χορεύει τόσο καλά; Ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει εξαιρετική βαθμολογία κάθε εβδομάδα. Η Ερρικα Πρεζεράκου βγάζει ένα στιλ θεατράλε. Η Ματθίλδη είχε στενοχωρηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες.

Έκλαιγε η κακομοίρα αλλά ξαναπήρε τα πάνω της, είναι πολύ σκληρό καρύδι. Η Ευγενία Μανωλίδου έχει αριστοκρατική παρουσία. Τους βλέπω κάθε εβδομάδα να εξελίσσονται. Είναι πραγματικά κρυφά ταλέντα». Η ίδια, ίσως, τελικά πειθόταν να χορέψει ένα ερωτικό τανγκό με παρτενέρ τον Τζόνι Ντεπ γιατί μεταμορφώνεται σε ό,τι κάνει ή τον Τρύφωνα Σαμαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι θα έβγαζε κι εκεί τον αυθορμητισμό του, όπως έκανε και στο «Wipe out». Ο Τρύφωνας ήταν… όλα τα λεφτά. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε γύρισμα. Και δεν είχε ως διαγωνιζόμενος βαθμό δυσκολίας όπως οι κανονικοί παίκτες. Δηλαδή, σκεφτείτε… Αυτό που είδατε ήταν η αλήθεια.

Ξεπατώθηκε… Δεν χρειαζόταν ούτε η παρουσιάστρια, ούτε οι σχολιαστές. Ηταν μόνος του. Έβγαλε τον αυθορμητισμό του κι έκλεψε την παράσταση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης