«Η ζωή μου μέχρι σήμερα μου έχει αφήσει μόνο όμορφες αναμνήσεις και ένα πολύ όμορφο σήμερα – δε μένω στις δυσκολίες, αν και βεβαίως υπήρξαν πολλές. Όχι, αυτό που ζω τώρα… δεν ξέρω… δε φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω…» παραδέχεται δημόσια η Ελένη Μενεγάκη.

Πιο λαμπερή από ποτέ στα 46 της χρόνια, φωτογραφίζεται για το εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου του Madame Figaro. Δίνοντας σπάνια συνεντεύξεις, εξομολογείται για πρώτη φορά τα όσα βιώνει με τον άντρα της ζωής της Μάκη Παντζόπουλο, το «δώρο» που τους έστειλε ο Θεός, ενώ εξηγεί πώς καταφέρνει και τα προλαβαίνει όλα, όντας σύζυγος, μητέρα τεσσάρων παιδιών και γυναίκα καριέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προς Θεού, όλα γίνονται. Εδώ τα βγάζουν πέρα γυναίκες με πολύ πιο δύσκολη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα, δε θα τα βγάλω πέρα εγώ; Αλίμονο! Είναι ίσως λίγο πιο πιεστικά, αλλά κι αυτό εξαρτάται από τις επιλογές και τις προτεραιότητές σου. Προφανώς κανείς δε με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε το Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το «δώρο» είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες» εξομολογήθηκε για πρώτη φορά .

Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον κόσμο που την αγαπάει, κάνοντας λόγο για εθισμό.

«Η σχέση με τον κόσμο είναι σαν όλες τις σχέσεις μας: τις προσωπικές, τις επαγγελματικές, τις φιλικές, τις ερωτικές. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Τίποτα δε σου χαρίζεται. Προσφέρεις και παίρνεις, κάνεις λάθη, διορθώνεσαι, αλλάζουν, αλλάζεις. Είναι μια σχέση ζωντανή. Αλλά οπωσδήποτε η καθημερινή μου παρουσία στο “γυαλί” τόσα χρόνια, το μεγάλωμά μου ουσιαστικά μες στην τηλεόραση, έχει χτίσει σχέσεις αγάπης, καθημερινότητας, συνήθειας. Υπάρχει εθισμός, νομίζω, και από τις δύο πλευρές. Κι εγώ είμαι εθισμένη στον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είναι όμως αυτό που της λείπει περισσότερο σήμερα από τη ζωή της;
«Αυτό που χρειάζομαι και κυνηγάω πιο πολύ στη ζωή μου είναι ο χρόνος. Δε μου φτάνει ο χρόνος για όλα όσα πρέπει να κάνω κάθε μέρα, πράγματα για τα οποία πρέπει να έχω και δυνάμεις και ενέργεια και κέφι, όπως κάθε γυναίκα. Όλες δεν ψάχνουμε περισσότερο δημιουργικό χρόνο για την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, το σύντροφό μας, τους φίλους μας, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις μας; Λίγο χρόνο για εμάς; Μια στάλα ηρεμίας χωρίς να μας βομβαρδίζουν οι καθημερινές έγνοιες, τα άγχη, όλα όσα τρέχουμε να προλάβουμε; Αυτό έχω ανάγκη κι εγώ» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.




Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης