Από τον Πέτρο Στεργίου

Τελικά αυτό που λένε για το Αμερικάνικο Όνειρο, ίσως τελικά και να ισχύει. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα το γεγονός ότι η καλλονή Γιάννα Νταρίλη, δηλώνει πλέον και … καναλάρχης στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνοαμερικανίδα, που έγινε γνωστή στο Ελληνικό κοινό ως η σέξι γυμνάστρια στον «Πρωινό Καφέ» και στη συνέχεια έκανε το πέρασμα της από την πασαρέλα και τα τηλεοπτικά πλατό ως τηλεπαρουσιάστρια, εδώ και λίγες μέρες απέκτησε δικό της τηλεοπτικό κανάλι στην Αμερική.

Πρόκειται για το «National Greek Television (NGTV)», το πρώτο Ελληνικό τηλεοπτικό ιδιόκτητο κανάλι, το οποίο ίδρυσε ο Δημήτρης Καστανιάς. Προ ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες πουλήθηκε σε μια ομάδα Ελληνοαμερικανών, ανάμεσα τους και η Γιάννα. Οι συνέταιροι της Γιάννας είναι δύο δικηγόροι, ένα Αμερικανός σκηνοθέτης και ένας κατασκευαστής και σύμφωνα με πληροφορίες όλοι έχουν από είκοσι τοις εκατό του καναλιού.

Τα κεντρικά γραφεία του «NGTV», Εθνική Ελληνική Τηλεόραση, βρίσκονται στην Αστόρια, και εκπέμπει από το καλωδιακό κανάλι Time Warner. Το κανάλι εκπέμπει από το 1987 και είναι ιδιαίτερα προσφιλής στους ομογενείς, παρέχοντας ένα δίαυλο επικοινωνίας και ενημέρωσης με την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γιάννα Νταρίλη, ηγείται την ομάδα των επενδυτών και είναι η διευθύντρια του καναλιού. Σκοπεύει να το εκσυγχρονίσει πλήρως και μαθαίνουμε ότι δουλεύει ασταμάτητα. Πολύ έξυπνα μάλιστα. ήδη έκλεισε συμφωνία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για εκπομπή μαγειρικής, «Eats Greek to me» η οποία διαφημίστηκε από τα Ελληνικά ΜΜΕ ότι θα φιλοξενηθεί από Αμερικάνικο κανάλι. Στο Ελληνοαμερικάνικο κανάλι της Γιάννας, η Αργυρώ!

Λέτε τώρα που σφίγγουν τα πράγματα στην εγχώρια τηλεόραση να δούμε και άλλους τηλεοπτικούς σταρ, να χτυπάνε την πόρτα της Γιάννας. Ο χρόνος θα δείξει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Γιάννα Νταρίλη, πολύ έξυπνα δεν έμεινε στις δάφνες της εφήμερης καριέρας στη Ελληνική πραγματικότητα, και επέστρεψε στην Αμερική και εξελίχθηκε μπροστά και πίσω από τις κάμερες, φτάνοντας σήμερα να έχει δικό της κανάλι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης