Τα σκάνδαλα πέφτουν σαν βροχή το τελευταίο διάστημα για την οικογένεια Κλίντον. Πριν από λίγες τέθηκε το ερώτημα ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι, τώρα έρχεται ένα βιβλίο που αποκαλύπτει τη… μυστική ερωμένη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Τελικά, αν ευσταθούν οι πληροφορίες, η Μόνικα Λεβίνσκι δεν ήταν η μοναδική γυναίκα που έκανε τον Μπιλ Κλίντον να καρδιοχτυπήσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται, σύμφωνα τουλάχιστον με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «National Enquirer», για την 54χρονη, διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών, Τζούλι Τόμπερ Μακμάχον, το όνομα της οποίας είχε και άλλοτε συνδεθεί με τον ερωτιάρη πρώην πρόεδρο.

Είναι κόρη του εκατομμυριούχου Τζόελ Τόμπερ, που ήταν υποστηρικτής και χρηματοδότης των Κλίντον, όπως και καλός φίλος τους. Η Τζούλι γνώρισε τον Μπιλ Κλίντον το 1998, ενώ ήταν ακόμα πρόεδρος κι αφού ο πατέρας της του είχε επιτρέψει να χρησιμοποιεί ως… καταφύγιο την έπαυλή του στο Κολοράντο.

Λέγεται πως η φλόγα μεταξύ τους άναψε αμέσως, ωστόσο η σχέση έγινε πιο στενή όταν οι Κλίντον έφυγαν από τον Λευκό Οίκο και μετακόμισαν το 2001 στη γειτονιά της, την Τσαπάκουα, ένα πλούσιο προάστιο κοντά στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρυφά ραντεβού έκλειναν και στο εξωτερικό, καθώς η Μακμάχον εμφανιζόταν στο Λονδίνο ή στο Παρίσι την ίδια εποχή με τον Κλίντον. «Είχε γίνει το αστείο της οικογένειας – αν ο Κλίντον ταξίδευε στο Λονδίνο, τότε και η Τζούλι είχε ξαφνικά δουλειές στο Λονδίνο».

Σύμφωνα δε με τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Χάλπερ, συγγραφέα του βιβλίου «Game Change» για τις προεδρικές εκλογές του 2008, η σχέση τους συνεχίστηκε με διαλείμματα έως το 2013.

Και τι λέει η πιο διάσημη απατημένη σύζυγος του πλανήτη; Δεν έχει φυσικά σχολιάσει επισήμως τα δημοσιεύματα, ωστόσο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Λουσίντα Φρανκς, δικαιολογεί τον σύζυγό της, καθώς πιστεύει ότι η εμμονή του με το σεξ οφείλεται στα άσχημα παιδικά βιώματά του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τη μητέρα του. Η Φρανκς ισχυρίζεται ότι αυτό τής το είχε εκμυστηρευθεί η ίδια η Χίλαρι το 1998.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης