Μια Ρωσίδα είναι η νέα βασίλισσα της ομορφιάς στα αμερικανικά καλλιστεία. Η Κίρα Καζάντσεβ κατάφερε να κατακτήσει με την εξυπνάδα και την ομορφιά της, τους Αμερικανούς και να πάρει τον τίτλο «Μις Νέα Υόρκη». 

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το στέμμα κερδίζει διαγωνιζόμενη από τη Νέα Υόρκη, μόνο που η ιστορία της φετινής νικήτριας είναι πιο… πολύπλοκη! Η 23χρονη καλλονή, είναι κόρη Ρώσων μεταναστών, μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, αλλά το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κίρα, μιλά τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικα, Ρώσικα και Ισπανικά), ενώ έχει ταχθεί κατά της ενδοοικογενειακής βίας, θύμα της οποίας έχει πέσει και η ίδια!

Αναφερόμενη στη νίκη της στο διαγωνισμό, η 23χρονη καλλονή δήλωσε:

«Θέλω ο κόσμος να σταματήσει να ρωτάει γιατί μια γυναίκα δεν φεύγει όταν υφίσταται ενδοοικογενειακή βία. Κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη, και υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που την κάνουν να μένει με τον βασανιστή της!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα άμεσα σχέδιά της είναι να σπουδάσει και Νομική, χρησιμοποιώντας την υποτροφία των 50.000 δολαρίων που κέρδισε στα καλλιστεία, ενώ σκοπεύει να ασχοληθεί και με την διεθνή διπλωματία.

Να συμπληρώσουμε ότι τα «ταλέντα» της δεν τελειώνουν εδώ,  εκτός από έξυπνη και μορφωμένη είναι και φωνάρα, αφού όταν κλήθηκε να επιδείξει ένα ταλέντο της στο διαγωνισμό κάθισε οκλαδόν στη σκηνή και τραγούδησε το «Happy»του Φάρελ Γουίλιαμς, χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό κόκκινο ποτήρι για ντραμς.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης