H Stefany είναι η Jennifer Lopez της Ελλάδας, σχολιάζει κάποιος κάτω από το βιντεοκλίπ του καινούργιου της τραγουδιού «Explode», το οποίο στο YouTube,  αν και έχει ανέβει μόλις τρεις μήνες στο Ιnternet, μετρά ήδη πάνω από 200.000 views.

Η Stefany παρότι στο συγκεκριμένο κλιπ εμφανίζεται με άκρως ερωτική διάθεση, στην κανονική της ζωή είναι ένα κορίτσι 21 ετών, ντροπαλό, συνεσταλμένο και εντυπωσιακά συγκροτημένο για την ηλικία της. Ίσως αυτό να οφείλεται και στην πολυπολιτισμική της οικογένεια. Ο πατέρας της είναι από τη Ρουμανία, η μητέρα της από το Παλέρμο της Ιταλίας και ο παππούς της από την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς, όμως, ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι; «Η μητέρα μου μου είχε πει ότι μωράκι έβγαζα κάτι περίεργους ήχους, σαν να μουρμούριζα τραγουδάκια. Ουσιαστικά, πρώτα τραγούδησα και μετά μίλησα!

Μέχρι σήμερα τραγουδάω όλη μέρα, ακόμα και όταν πλένω τα πιάτα, μαγειρεύω ή κάνω τις δουλειές του σπιτιού» λέει η Stefany γελώντας στο People. Στο σχολείο ήταν επιμελής μαθήτρια, με αποτέλεσμα να περάσει στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Νοσηλευτικής, όπου ακόμα φοιτά. Τον τελευταίο χρόνο, παράλληλα με τις σπουδές της, κάνει εντατικά ιδιαίτερα μαθήματα ακουστικής κιθάρας, «κάτι που θα με βοηθήσει στην εξέλιξή μου στο μουσικό χώρο».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης