Ο Σεφ εξηγεί στις δυο ομάδες ότι έχουν 3 λεπτά και 15 ευρώ ο καθένας για να αγοράσουν από το σούπερ μάρκετ τα βασικά υλικά για να φτιάξουν μακαρόνια. Πρέπει να φτιάξουν ένα πιάτο με ζυμαρικά που θα βαθμολογηθεί με κριτήριο την αξία του γευστικά. Ο Σεφ θα κρίνει τα πιάτα μαζί με τον Ιταλό φίλο του σεφ Φαμπρίτσιο.

Ενώ όμως ο Έκτορας στέλνει τις δυο ομάδες στο σούπερ μάρκετ, εκείνοι επιστρέφουν στις κουζίνες και του κάνουν έκπληξη γενεθλίων με μια τούρτα αποδεικνύοντας έτσι πως παρά την καθημερινή ένταση, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω απ΄όλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κόκκινη ομάδα η Μαρίνα ζητάει βοήθεια από τους άλλους και ιδιαίτερα από την Ελπίδα. Η Γεωργία ζητάει την βοήθεια της Ελπίδας, η οποία την αφήνει για να βοηθήσει την Μαρίνα που την αναζητά. Η Γεωργία σχολιάζει πως είναι δυνατόν η Ελπίδα με τόση εμπειρία να έχει δυσκολία με την πάστα και μετανιώνει που έστειλε την Ιωάννα στη μπλε ομάδα λέγοντας ότι τελικά έπρεπε να στείλει τη Μανταλένα!

Στη μπλε ομάδα έχουμε την Ιωάννα πλέον η οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά της ότι ψάχνει πράγματα και δεν τα βρίσκει. Ο Στεφανής συνεχίζει να είναι στα χαμένα και ο Σεφ του κάνει παρατήρηση ότι δεν είναι καθαρός με τον πάγκο του. Ο Ραφαήλ βγάζει την ένταση του λεκτικά και ιδιαίτερα όσον αφορά τον Στεφανή και την έλλειψη συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης