Συλλεκτικά και παράξενα αντικείμενα θα βγουν στο σφυρί σε μια ιδιαίτερη δημοπρασία που θα γίνει αυτή την εβδομάδα, στη δημοπρασία ενθυμίων που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Ένα φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, μία μηχανή Harley-Davidson που ανήκε στον Μάρλον Μπράντο, αλλά και κομμάτια από τις γαμήλιες τούρτες της βασιλικής οικογένειας είναι μεταξύ των πραγμάτων που θα βγουν στο σφυρί για καθόλου ευκαταφρόνητα ποσά μάλιστα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φόρεμα της Μέριλιν από 300.000 έως 500.000 δολάρια

Ο οίκος δημοπρασιών Julien’s Auction πραγματοποιεί την ετήσια Δημοπρασία των Θρύλων του Χόλυγουντ την 26η και 27η Ιουνίου, όπου το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων αναμένεται να μαγνητίσει ένα εμπριμέ μεταξωτό φόρεμα που ανήκε στη Μέριλιν Μονρόε, η τιμή του οποίου θα κυμανθεί μεταξύ 300.000 έως 500.000 δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θρυλική πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ φόραγε το φόρεμα αυτό στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας- τα οποία ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν- «Something Got to Give» πριν από τον θάνατό της τον Αύγουστο του 1962.

«Η φωτογραφία της Μέριλιν να φοράει αυτό το φόρεμα είχε δημοσιευθεί σε όλες τις εφημερίδες της χώρας όταν ανακοίνωσαν τον τραγικό θάνατό (της)» δήλωσε ο Μάρτιν Νόλαν, εκτελεστικός διευθυντής του Julien’s Austions, στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Ταυτόχρονα οι υποστηρικτές της βρετανικής μοναρχίας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αντικείμενα που ανήκαν στη βασιλική οικογένεια, όπως ένα φόρεμα του οίκου Versace το οποίο φόρεσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά και κομμάτια από τις γαμήλιες τούρτες που σερβιρίστηκαν σε βασιλικούς γάμους, τα οποία αναμένεται να δημοπρατηθούν μεταξύ 400 έως 600 δολαρίων το κομμάτι.

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν κάποιες από τις στολές που φόραγαν οι πρωταγωνιστές του Star Trek αλλά και μία μηχανή Harley-Davidson που ανήκε κάποτε στον Μάρλον Μπράντο και η τιμή της υπολογίζεται μεταξύ 200.000 και 400.000 δολαρίων.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης