Για 3η συνεχή χρονιά, η ANASA, Εταιρία Υποστήριξης Ατόμων που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές, Running Team με την υποστήριξη της WIND θα δώσει το παρών σε μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις, τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό.

Στόχος της συμμετοχής αυτής είναι η προώθηση του μηνύματος ενός υγιούς προτύπου ζωής, βασισμένου στις αξίες της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικής προσφοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τα χρώματα της ANASA RunningTeam θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων η ηθοποιός και πρόεδρος ΜΚΟ ΑΝΑΣΑ,  Ζέτα Δούκα, οι Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια και Άννη Πανταζή, η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, η παρουσιάστρια και μοντέλο Άννα Πρέλεβιτς, η επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ, οι ηθοποιοί Κόνι Μεταξά και Μαρία Πατέλη, η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων της ING Ελλάδας Σοφία Ρατσιάτου, η Σύμβουλος Επικοινωνίας & Γενική Γραμματέας MKO ΑΝΑΣΑ, Αγγελική Χονδροματίδου, η πρωταθλήτρια και υπεύθυνη socialmedia MKO ΑΝΑΣΑ,  Κατερίνα Σάπαρη, ο γυμναστής και φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Χατζαντωνάς καθώς και μέλη της Recreation FitnessTeam του Γ.Κωστικιάδη. Καλή επιτυχία σε όλους!

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης