Η απάντηση του Χανταμπάκη στην παραγωγή για το κρυφό φαγητό και η αποκάλυψη για τον Αγγελόπουλο

Η απάντηση του Χανταμπάκη στην παραγωγή για το κρυφό φαγητό και η αποκάλυψη για τον Αγγελόπουλο
Απίστευτη ένταση είχε το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor». Στο συμβούλιο του νησιού και λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την αποκάλυψη που συζητούσαν όλοι εδώ και λίγο καιρό: για το απαγορευμένο φαγητό που εξασφάλισαν οι δύο ομάδες από διπλανό χωριό.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε φαγητό που κατάφεραν να βρουν οι παίκτες από τους ντόπιους του νησιού, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησαν να μιλήσουν για τα περιστατικά που έχουν συμβεί και στις δύο ομάδες.

«Η ένωση θα σημάνει μια καινούργια αρχή, ένα καινούργιο ξεκίνημα και αυτό σημαίνει τόσο τα νέα πράγματα που φέρνει αυτό, αλλά ταυτόχρονα σημαίνει ότι αφήνουμε πίσω και κάποια λάθη του παρελθόντος. Σε ένα τέτοιο θέλω να αναφερθώ σήμερα, γιατί είπαμε ότι είναι το τελευταίο συμβούλιο πριν από την ένωση. Θέλω να το πω τώρα για να το λύσουμε και να το αφήσουμε πίσω μας. Θέλω να πω και στις δύο ομάδες ότι πληροφορηθήκαμε από κάποιους ντόπιους, ότι έχετε πάρει από αυτούς κάποια πράγματα. Κι όταν λέω πράγματα, αναφέρομαι σε φαγητό. Κι αναφέρομαι και στις δύο ομάδες. Τόσο η μία ομάδα όσο και η άλλη. Μάλιστα, μας το έχουν πει ότι το έχετε κάνει μία φορά εσείς οι Μαχητές και δύο φορές οι Διάσημοι.

»Σαφέστατα και το γνωρίζετε ήδη ότι αυτό είναι έξω από τους κανόνες του παιχνιδιού. Γνωρίζω ότι έχετε έρθει εδώ με τη δική σας θέληση. Είναι επιλογή σας. Γνωρίζετε ότι συμμετέχετε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το Survivor. Έχει σίγουρα δυσκολίες και πείνα, αλλά έχει και κάποιους κανόνες. Και για να έχει την αξία του ως παιχνίδι, πρέπει αυτούς τους κανόνες να τους τηρούμε. Δεν σημαίνει ότι η ομάδα που το έκανε ή και οι δύο ομάδες ή αυτοί που το έκαναν είναι κακοί άνθρωποι. Είναι λογικό σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες η παρόρμηση να σε οδηγήσει στην πιο εύκολη λύση για να επιβιώσεις κι αν πεινάς επί μία εβδομάδα, τότε αν κάποιος σου δώσει φαγητό θα το πάρεις.

»Μάθαμε, μάλιστα, ότι έχετε ανταλλάξει κάποια πράγματα που έχετε στην παραλία. Είτε είναι παπούτσια είτε είναι οτιδήποτε άλλο, για να προμηθευτείτε αυτό το φαγητό. Αυτό επαναλαμβάνω ότι δεν επιτρέπεται. Το έχουμε μάθει πλέον. Αν πέσει ξανά στην αντίληψή μας, τότε θα πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό. Θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες συνέπειες. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα. Θέλω απλά όπως το ανοίξαμε εδώ, να το κλείσουμε και εδώ, γιατί το θεωρώ μια μικρή λάθος παρένθεση σε αυτό το καταπληκτικό και πολύ αληθινό παιχνίδι, το Survivor».

Σε εκείνο το σημείο, πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει συμβεί μία φορά στην ομάδα των «Μαχητών» και αφορούσε σε ένα καρβέλι ψωμί, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε και για ένα σάντουιτς.

Δείτε το βίντεο εδώ:Και ενώ όλοι θεώρησαν πως ο Ντάνος ήταν αυτός που πήγε και έκανε την ανταλλαγή, μια ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη τα ξημερώματα στο Instagram ήρθε να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, μιας και ανέφερε πως δεν ήταν ο Ντάνος αυτός που έφερε το σάντουιτς και το ψωμί, ενώ παραδέχθηκε πως και ο ίδιος είχε φάει.

Το κείμενο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ό,τι γίνεται στο Survivor, μα ό,τι γίνεται, η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν ''και αυτό''. Για να μην παρεξηγηθώ και βγω ''Άγιος'', ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Acun Medya».ΠΗΓΗ: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017, 13:07