Συνέντευξη στο περιοδικό MyTv παραχώρησε ο Λεύτερης Παρασκευάς, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το Nomads και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τις σχέσεις των παικτών στο ριάλιτι επιβίώσης.

– Ξεκίνησες το ταξίδι σου στο «Nomads» από την ομάδα της Ζούγκλας η οποία όμως διασπάστηκε γρήγορα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Δεν ήμασταν ποτέ ομάδα. Δεν είχαμε δύναμη. Μόνο εγώ, ο Κωνσταντίνος και ο Παναγιώτης μπορούσαμε να παίξουμε. Από τα πρώτα αγωνίσματα φάνηκε πως δεν είχαμε ελπίδα να κερδίσουμε κάποιο ματς.

– Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία σου στο «Nomads»;

– Μοναδικά δύσκολη. Όχι σε σχέση με την επιβίωση στην παραλία, όσο κυρίως με τη διαβίωση με τους συμπαίκτες μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Γιατί δημιουργήθηκαν τόσες εντάσεις;

– Όταν είσαι ολόκληρα 24ωρα με ανθρώπους που δεν ξέρεις, έχει λογική το να δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που δεν θα είναι ωραίες. Έπαιξαν ρόλο οι διαφορετικοί χαρακτήρες, τα διαφορετικά «θέλω», η πολλή στρατηγική που είχε ο καθένας για το πώς θα μείνει στο παιχνίδι καθώς και το ότι κοίταζε την πάρτη του.

– Τι γινόταν πίσω από τις κάμερες;

– Όλα τα παιχνίδια ριάλιτι έχουν υλικό πίσω από τις κάμερες. Επίσης κάποιοι είναι χειριστικοί στο θέμα της κάμερας. Το έχουν. Είτε λόγω εμπειρίας είτε γιατί έχουν υποκριτικό ταλέντο. Ο Κωνσταντίνος και εγώ δεν το είχαμε. Εγώ δεν μπορώ να λέω πολλά ψέματα, δεν μπορώ να υποκρίνομαι τρελά. Κάποιοι υποκρίνονται.

– Γιατί πιστεύεις ότι φτάσατε στο σημείο να χωριστείτε σε δυο ομάδες;

– Από την αρχή η ομάδα της Φωτιάς ήταν χωρισμένη σε δύο υποομάδες. Όταν έγινε η ένωση, αυτό συνεχίστηκε. Τότε τα παιδιά από τους Ωκεανούς μπήκαν σε όποια ομάδα τους βόλευε.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης