Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλώντας στο περιοδικό «Τηλεθεατής» θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στη μαγειρική, αλλά και το πώς μπήκε η τηλεόραση στη ζωή της.

Σχετικά με τα πρώτα της βήματα στην μαγειρική; «Νομίζω ότι μαγειρεύω όλη μου τη ζωή. Ξεκίνησα από πολύ μικρή γιατί η μαμά μου, η οποία ήταν μαγείρισσα, είχε εστιατόριο στην Πάρο. Μεγάλωσα μέσα σε μία κουζίνα, μου άρεσε και πάρα πολύ να τρώω, οπότε, όταν έφτασα 14 ετών άρχισα κι εγώ με τη σειρά μου να φτιάχνω πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μένα η κουζίνα ήταν τότε κάτι μαγικό. Μ” άρεσαν οι μυρωδιές, οι γεύσεις, οι ήχοι της και, πολύ αργότερα, με συνέπαιρνε η «ένταση» την ώρα της ασταμάτητης δουλειάς, που σε απορροφάει τόσο, ώστε το μόνο που σε νοιάζει εκείνη τη στιγμή είναι να ικανοποιήσεις αυτούς που θα γευθούν τα πιάτα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την τηλεόραση και το πώς ήρθε στη ζωή της, η Αργυρώ αποκάλυψε: «Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή μου όταν ήμουν ακόμα στην Πάρο… Ανεβοκατέβαινα μια φορά την εβδομάδα στο πρωινό του Αρναούτογλου. Είχα κάνει κάστινγκ και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης