Με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε ότι περνάει η Selena Gomez, που παρά το νεαρό της ηλικίας της ταλαιπωρείται από τον «λύκο», δεν είναι λίγοι οι stars του Hollywood που ανεβαίνουν βουβά τον δικό τους Γολγοθά με την υγεία τους . Δείτε μερικά λαμπερά ονόματα που δίνουν τη δική τους μάχη.

Kim Kardashian

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρόσφατη συνέντευξή της θα αποκάλυπτε ότι πάσχει από ψωρίαση.

Miley Cyrus

Το 2009 διαγνώστηκε με σοβαρή ταχυκαρδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Michael J. Fox

Διαγνώστηκε με Parkinson από το 1991, όταν ήταν ακόμη 30 ετών.

Morgan Freeman

Ο ταλαντούχος ηθοποιός πάσχει από χρόνια ινομυαλγία, κάτι που του προκαλεί αφόρητους πόνους σε μύες, τένοντες και ιστούς.

Tom Hanks

Πάσχει από διαβήτη, ήδη από τα 36 του χρόνια.

Pamela Anderson

Η ίδια αποκάλυψε ότι πάσχει από ηπατίτιδα C, αλλά αντί να κόψει το αλκοόλ για να προστατέψει το συκώτι της, αποφάσισε να γίνει χορτοφάγος.

Catherine Zeta Jones

Έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και μάλιστα έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν για να την αντιμετωπίσει.

Toni Braxton

Στα 15 της διαγνώστηκε με σοβαρή μορφή λύκου και APS.

Prince

Το 2009 παραδέχτηκε ότι πάσχει από επιληψία και μάλιστα όταν πάθαινε κρίσεις, η μητέρα και ο αδερφός του δεν μπορούσαν να τον διαχειριστούν.

Halle Berry

Μπορεί να πάσχει από διαβήτη από τα 22 της, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να συνεχίσει τη ζωή της, ακόμα και να γίνει μητέρα στην ηλικία των 40.

Cher

Το 1991 αποκάλυψε ότι πάσχει από μια σοβαρή καρδιακή πάθηση με το όνομα Myalgicencephalomyelitis, η οποία μπορεί να της προκαλέσει βλάβες στην καρδιά, στο έντερο, ακόμα και στον εγκέφαλο.

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης