Το διάσημο μοντέλο που δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την Ελλάδα, κάνοντας το καλοκαίρι διακοπές στη Μύκονο, ταξίδεψε μέχρι και την Κύπρο. Σκοπός του ταξιδιού της ήταν η φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ, και το νησί της Αφροδίτης έγινε για λίγο η Μέκκα της μόδας. Το μοντέλο μαζί με όλο το επιτελείο της, στιλίστες, μακιγιέζ, φωτογράφους και την ομάδα του ξένου περιοδικού, έφτασαν στο νησί στις 26 Ιουνίου. Ο κύπριος make up artist Valentino, που είχε χρόνια συνεργασία με τη Channel επιλέχθηκε για να βοηθήσει ενεργά στα backstages της φωτογράφισης.

«Αμέσως μόλις με έκλεισαν για τη δουλειά, άρχισα τις προετοιμασίες. Ήθελα να είναι όλα στην εντέλεια, γιατί το να επιμεληθεί ένας Έλληνας ‒πόσο μάλλον ένας Έλληνας της Κύπρου‒ μία διεθνούς φήμης σταρ είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Μίλησα αμέτρητες φορές με τη στιλίστριά της (σ.σ. Grace Maier) στο τηλέφωνο για να δούμε πώς θα είναι το μακιγιάζ, με το φωτογράφο (σ.σ. Stefan Imielski) για το concept και γενικώς με όλο της το επιτελείο, καθώς σε τέτοιου είδους δουλειές όλα είναι άψογα οργανωμένα από πριν και πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα τόσο οι χρόνοι όσο και οι όροι της εκάστοτε φωτογράφισης». Μάλιστα, μέχρι την κυκλοφορία του τεύχους του GQ όλοι οι συντελεστές είχαν υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας για να μη μιλήσουν σχετικά, αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό People ο γνωστός μακιγιέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτογράφιση έγινε στις 26 Ιουνίου στην Πάφο. «Η ζέστη ήταν αφόρητη και μας έκανε τη ζωή πιο δύσκολη, καθώς έπρεπε τα πάντα να είναι στην εντέλεια. Η Bar Refaeli ασχολήθηκε με τα πάντα. Μέσα στους όρους της ήταν να είναι τα πινέλα πεντακάθαρα (τα έλεγξε ένα προς ένα), τα προϊόντα να είναι μόνο της εταιρείας Chanel, να υπάρχει ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες (μου έκανε εντύπωση που αρνήθηκε να φορέσει ψεύτικες, λέγοντας πως δεν το κάνει σχεδόν ποτέ), να μην είναι υπερβολικό το μακιγιάζ, να υπάρχει φυσικότητα στο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης