Οχτώ χρόνια μετά το διαζύγιο τους με τον Αλέξη Κούγια, η Εύη Βατίδου καλεσμένη την Τρίτη 3 Μαρτίου στο «Πρωινό» του Αντέννα, μιλάει για την δύσκολη εκείνη περίοδο ενώ αποκαλύπτει πως κατάφεραν με τον πρώην σύζυγό της, να βρουν την «χρυσή» τομή στην σχέση τους για το καλύτερο των παιδιών τους.

«Με τον τρόπο του προσπαθούσε να μου εξηγήσει, ότι ξέρεις τι, από τη στιγμή που δεν έχουμε ανάγκη οικονομική, θέλω έναν άνθρωπο να κοιτάξει τα παιδιά. Μπορείς μετά αργότερα να κάνεις άλλα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ήταν ποτέ αυταρχικός να μου πει δεν θα δουλέψεις στην τηλεόραση. Εγώ αφοσιώθηκα στην οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου, αλλά συνειδητοποίησα στην πορεία ότι δε μου βγήκε γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ ενεργητικός. Έχασα την ανεξαρτησία μου, δε με νοιάζει πόσα χρήματα έβγαζα, ήταν τα δικά μου τα χρήματα και αισθανόμουν έχοντας τα δικά μου χρήματα πιο ασφαλής. Δε σημαίνει αυτό ότι ο άντρας μου δεν μπορούσε να καλύψει τα πάντα, αλλά η γιαγιά μου, μου το έλεγε, ότι μη σε νοιάζει πόσα χρήματα έχουν οι γονείς σου ή ο άντρας σου, πρέπει εσύ να μπορείς να πατάς στα πόδια σου.» σχολίασε χαρακτηριστικά για τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος του γάμου τους.

Το διαζύγιο τους απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ. Η μεταξύ τους ένταση έδωσε πολλές λαβές για σχόλια και βαρύγδουπους τίτλους στα εξώφυλλα των περιοδικών. Αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, πως θα διαχειριζόταν τότε το διαζύγιο τους η Εύη Βατίδου;

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης