Η Ελένη Τσολάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε πως η χρονιά που έφυγε δεν ήταν εύκολη για εκείνη.

Τι έδειξε ο απολογισμός για τη χρονιά που έφυγε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, σε όλα τα επίπεδα. Αισθάνομαι καλά και μόνο που έχω τη δουλειά μου. Και επειδή περάσαμε όλο αυτό με τις τηλεοπτικές άδειες, αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπώ. Δυστυχώς, δεν ζούμε σε εποχές που μπορεί κανείς να κάνει μεγάλα όνειρα. Από την άλλη, δεν μπορώ να σταματήσω να ονειρεύομαι. Απλά προσπαθώ να συμβαδίσω με την εποχή.» δήλωσε η παρουσιάστρια στο “People”.

Τι περιμένεις από το 2017;

«Η χρονιά έχει ξεκινήσει όμορφα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι καλύτερο από το 2016, ακόμη και αν χρειάζεται περισσότερος αγώνας για να καταφέρουμε ορισμένα πράγματα. Τοποθετώ τον πήχη πάντοτε ψηλά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορεί να κάνει κάτι χωρίς κίνητρο.»

Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές απογοητεύεσαι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάρα πολλές φορές. Αλλά κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερες απογοητεύσεις ζεις. Είναι η ζωή έτσι, άλλωστε, οι απογοητεύσεις είναι περισσότερες από τις χαρές. Αλλά μαθαίνεις να τις βιώνεις διαφορετικά, αυτός ίσως είναι και ένας ορισμός της εμπειρίας. Οι απογοητεύσεις δεν με κάνουν να το βάζω στα πόδια, αντίθετα με πεισμώνουν.»

Δεν σε κουράζουν;

«Δεν θα μπω στη διαδικασία του αυτόματου πιλότου, να χαμηλώνω τον πήχη και απλώς να περνάει ο καιρός. Οι απογοητεύσεις με κουράζουν, ναι, αλλά πλέον τις αφήνω πίσω μου πολύ σύντομα.»

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης