Η νέα σειρά GLISS FIBER THERAPY με OMEGAPLEX® φέρνει για πρώτη φορά στο σπίτι, την Επαναστατική Τεχνολογία Plex που αποτελεί την ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά! Αυτή η νέα σειρά χάρις την πρωτοποριακή φόρμουλά που διαθέτει, επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή για βελτιωμένη συνοχή. Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται και η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές*.

Η συχνή χρήση προϊόντων styling ή βαφών, προκαλεί σπάσιμο των δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας, απορρυθμίζοντας την εσωτερική τους δομή. Η λύση έρχεται από το Gliss, τον ειδικό στην επανόρθωση των μαλλιών. Το νέο FIBER THERAPY ME OMEGAPLEX®, προσφέρει πρώτo την τεχνολογία Plex στο σπίτι και υπόσχεται προστασία μεγάλης διάρκειας, αφού τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, αναδομούν την τρίχα και αναζωογονούν την ποιότητα των μαλλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με το Σαμπουάν και το Conditioner για καλύτερο ξέμπλεγμα, η νέα σειρά Gliss περιλαμβάνει το καινοτόμο Repair-In-Oil Spray, το οποίο κάνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά. Απλά ανακινήστε το μπουκάλι για να ενεργοποιήσετε την Τεχνολογία OMEGAPLEX® και τη θρεπτική δράση του ελαίου. Η σειρά ολοκληρώνεται με τη Μάσκα Επανόρθωσης για περιποιητική φροντίδα για τα μαλλιά.

Η σειρά Gliss FIBER THERAPY αναλυτικά:

Gliss FIBER THERAPY Σαμπουάν, 400ml,
€5,00 (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή)
Αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία που διαρκεί ενάντια σε μελλοντικές φθορές*.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ορατά βελτιωμένη ποιότητα μαλλιών.

Gliss FIBER THERAPY Conditioner, 200 ml,
€3,58 (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή)

Για τέλειο ξέμπλεγμα μαλλιών, αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία μεγάλης διάρκειας*.

Gliss FIBER THERAPY Μάσκα Επανόρθωσης, 300 ml,
€7,70 (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή)

Αναδόμηση των δεσμών στην ίνα της τρίχας. Πολυτελής φροντίδα για τα μαλλιά σας.

Gliss FIBER THERAPY Repair-in-Oil Spray, 100 ml,
€10,03 (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή)

Έλαιο 2-φάσεων για λάμψη και απαλότητα. Εντατική Περιποίηση χωρίς ξέβγαλμα.

*σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς για μέχρι και 24 λουσίματα

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Για περισσότερες πληροφορίες για το Gliss μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες:

http://www.gliss.gr
https://www.facebook.com/schwarzkopfgreece
https://www.instagram.com/schwarzkopfgr/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης