Είναι γεγονός! O ANT1, μετά από 5 επιτυχημένες σεζόν, επιστρέφει με τον 6ο κύκλο του «Dancing with the Stars». Το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό show, είναι εδώ, πιο ανανεωμένο από ποτέ, παρέα με τα πιο λαμπερά αστέρια!

Αφού μάγεψε τους τηλεθεατές σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλον τον κόσμο, το πολυβραβευμένο «Dancing with the Stars», επιστρέφει, με παρουσιάστρια τη λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή. Όμως, δε θα είναι η μοναδική λαμπερή παρουσία στο show, καθώς το καθένα από τα 16 χορευτικά ζευγάρια του «Dancing with the Stars», έχει κι από ένα…. αστέρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, στις 21.00, 16 προσωπικότητες από το χώρο της υποκριτικής, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάματος, θα χορεύουν ζωντανά μαζί με 16 επαγγελματίες και καταξιωμένους χορογράφους σε ένα show με ψυχαγωγικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα από τα επεισόδια του «Dancing with the Stars» θα διατεθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης