Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Μοχάμεντ Αλ Φαγιέτ αποφάσισε να αποχωριστεί την πολυτελή ιδιοκτησία στο Saint-Tropez, όπου γνωρίστηκαν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο γιος του Ντόντι.

Το μικρό παλάτι στις όχθες της Γαλλικής Ριβιέρα πωλείται έναντι του ποσού των 94 εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό που μόνο κάποιοι πλούσιοι ολιγάρχες θα μπορούσαν να διαθέσουν. Στον ξενώνα της ιδιοκτησίας έμεινε η Νταϊάνα για πρώτη φορά, μαζί με τους δύο γιους της, ως καλεσμένη του Αιγύπτιου μεγιστάνα. Εκεί γνώρισε τον 44χρονο Ντόντι και ξεκίνησε το μεγάλο τους ειδύλλιο, με την τραγική κατάληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει μια κεντρική βίλα με εννέα υπνοδωμάτια, μεγάλους χώρους υποδοχής, δύο κουζίνες, παιδότοπο, πισίνα και βεράντες. Ο καινούριος ιδιοκτήτης θα έχει στην διάθεση του και μια προβλήτα και ένα ελικοδρόμιο, που θα του επιτρέπουν την διακριτική άφιξή του στην ιδιοκτησία.

Εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε: «Είναι μια γλυκόπικρη στιγμή για τον κύριο Αλ Φαγιέντ. Αυτός και η οικογένειά του έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από το Saint-Tropez, εδώ και πολλά χρόνια. Θα θυμόμαστε πάντα το καλοκαίρι του 1997, με μεγάλη χαρά και, βεβαίως, με τεράστια θλίψη και για τον τρόπο που τελείωσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης