Η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Life» μίλησε για όλους και για όλα! Για τον Μάριο Πλωρίτη, τον έρωτα στη ζωή της, την κατάθλιψη που πέρασε, τη μητρότητα που δεν ήρθε και την επαγγελματική της ζωή.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος η Κάτια Δανδουλάκη εμφανίζεται φέτος στην θεατρική παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» σε διασκευή Ρέππα- Παπαθανασίου. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε δραματικούς ρόλους στην τηλεόραση, στο θέατρο όμως, την βλέπουμε κυρίως σε κωμικούς ρόλους. Τι λέει η ίδια γι΄αυτό;

«Επειδή οπτικά παραπέμπω σε δραματικά πράγματα -δεν θα πεις δηλαδή «πάμε να δούμε τη Δανδουλάκη να σκάσουμε στα γέλια»-, στην τηλεόραση με διαλέγανε για δραματικούς ρόλους. Ο πολύς ο κόσμος, λοιπόν, με γνώρισε έτσι. Στο θέατρο όμως διάλεγα εγώ, επομένως ήξερα τη διάθεσή μου».

Στην τηλεόραση η ηθοποιός έχει κάνει μόνο επιτυχίες. Πώς το εξηγεί αυτό; «Δεν σνόμπαρα ποτέ την τηλεόραση. Της δόθηκα με όλη μου την ψυχή. Δεν είπα να κάνω τηλεόραση για να πάρω αυτά τα χρήματα ή γιατί είχα καιρό να φανώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανα τηλεόραση γιατί μου τύχανε καλοί ρόλοι. Επέλεγα πάντα καλό κανάλι, καλούς ρόλους και καλές συγγραφικές πλάτες. Δεν πήγα ποτέ να κάνω κάτι στον αέρα, όσα λεφτά και να μου δίνανε«.

Τις τελευταίες δύο σεζόν βλέπουμε την Κάτια Δανδουλάκη σε ρόλο κριτή στο «Dancing With The Stars» και απ΄όσο φαίνεται το απολαμβάνει πολύ. «Όταν μου έγινε…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης