Η Ανθή Σαλαγκούδη, κόρη του πρώην υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Σαλαγκούδη και ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ, η οποία προσελήφθη «ουρανοκατέβατη» στη δημόσια τηλεόραση το καλοκαίρι, καταγγέλλει τους συναδέλφους της πως δεν της μιλούσαν στην αρχή.

«Βίωσα μια καχυποψία εκ μέρους συναδέλφων. Αυτό μπορώ να σας το πω με σιγουριά. Δεν βίωσα συναδελφική αλληλεγγύη από μερίδα ανθρώπων. Υπήρχαν περίοδοι που περνούσα από τον διάδρομο της ΕΡΤ και δεν μου μιλούσε κανείς» δήλωσε στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σαλαγκούδη δεν είναι η πρώτη φορά που εργάζεται στο Δημόσιο, αφού από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ και από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3.

«Έκλαψα και στενοχωρήθηκα πολύ. Είμαι επίμονη όμως και πεισματάρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση απλώς έπρεπε να επιστρατεύσω μεγάλες δόσεις υπομονής» συνέχισε, δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής της.

«Με στενοχώρησε κατ’ αρχάς ότι γράφονταν πράγματα ανήκουστα που δεν είχαν σχέση με την αλήθεια. Αυτό με εξοργίζει. Στενοχωρήθηκα με το ότι έβαλαν μέσα σ’ αυτό και την οικογένειά μου. Έκαναν κριτική, λόγω του ονόματός μου» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, τώρα το κλίμα είναι καλύτερο για εκείνη, λέει, ίσως επειδή σιγά – σιγά απολύονται οι συμβασιούχοι και της ανοίγουν τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα.

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης