Ένας τολμηρός φαρσέρ από την ουκρανική τηλεόραση παραλίγο να καταστρέψει τν ευχαριστήριο λόγο της Αντέλ στην απονομή των βραβείων Γρκάμι, αλλά δυστυχώς για εκείνον η Τζένιφερ Λόπεζ που απένειμε το βραβείο καλύτερης ποπ σόλο ερμηνείας για το τραγούδι «Set Fire to the Rain» στη συνάδελφό της, έβαλε φρένο στα σχέδιά του.

Ο Βιτάλι Σέντουικ, όπως ονομάζεται, έχει γίνει γνωστός στο κοινό των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ από τις τηλεοπτικές φάρσες του. Ακόμα μία από αυτές επεχείρησε να κάνει όταν ανέβηκε στη σκηνή του Straples Center, και σύμφωνα με το αμερικάνικο People ο Σέντουικ ακούστηκε να λέει λίγα δεύτερα πριν η Αντέλ παραλάβει το βραβείο: «Είναι τιμή μου που λαμβάνω αυτό το βραβείο. Αντέλ, σ’ αγαπώ». Βέβαια, ο Σέντουικ δεν κατάφερε να μείνει για πολύ ώρα on stage,καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ τον έσπρωξε, αφού πρώτα του έριξε ένα θανατηφόρο βλέμμα. Κατά τα άλλα, η Αντέλ πήρε το βραβείο της από τα χέρια του ράπερ Πίτμπουλ και σχολίασε την πράξη της Τζένιφερ με ένα πλατύ χαμόγελο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, ο Σέντουικ που δεν είχε πρόσκληση για το μεγάλο μουσικό γεγονός, ούτε δημοσιογραφικά διαπιστευτήρια, αλλά κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους και να καθίσει στη δεύτερη σειρά, ακριβώς πίσω από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τη Τζέσικα Μπιλ, στη θέση που κανονικά προοριζόταν για τον Άνταμ Λεβίν των Maroon 5, πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και θα δικαστεί το Μάρτιο. Ενώ, ο Λεβίν που έφτασε καθυστερημένος, κάθισε στο πάτωμα, αφού η θέση του ήταν «πιασμένη».

(Το βίντεο που ανήρτησε το ελληνικό φαν κλαμπ της Τζένιφερ Λοπεζ με τη στιγμή της απονομής)

Κι αν δεν το «πιάσατε» καλά το νόημα, τα δέκα δεύτερα που «πάγωσε» το People δείχνουν ξεκάθαρα το τι ακριβώς έχει συμβεί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης