Οι λεπτομέρειες της πλοκής για την ταινία του «Black Panther» μπορεί μέχρι τώρα να ήταν λιγοστές, ωστόσο η Lupita Nyong’o αποκάλυψε κάποιες νέες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con

Πιο συγκεκριμένα, η Nyong’o επιβεβαίωσε στο «Entertainment Weekly» πως η Nakia, ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί, είναι μέλος της ελίτ ομάδα κρούσης του Black Panther, μιας ομάδας που απαρτίζεται από γυναίκες σωματοφύλακες και ονομάζεται Dora Milaje. Επίσης, η ηθοποιός υπονόησε πως η σχέση της με την επικεφαλής αυτής της ομάδας, Okoye (που θα την υποδυθεί η Danai Gurira), ενδέχεται να είναι λίγο περίπλοκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nyong’o επίσης συζήτησε λίγες ακόμα λεπτομέρειες: «Η ηγεσία του Black Panther απειλείται από δύο εχθρούς που ενώνουν τις δυνάμεις τους, οπότε ο Black Panther θα πάρει βοήθεια από τη CIA και την Dora Milaje, για να προσπαθήσει να νικήσει τον εχθρό» είπε η Nyong’o.

Το «Black Panther», με τον ομώνυμο ρόλο να αναλαμβάνει ο Chadwick Boseman και τη σκηνοθεσία ο Ryan Coogler (Creed), αναμένεται στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2018.

Πηγή: IGN

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης