Η επιστροφή της βασίλισσας της pop μουσικής μόλις ξεκίνησε! Η Madonna σηματοδοτεί το δυναμικό comeback της με το 13ο studio album και τις σπουδαίες μουσικές του «True Blue» και του «Confessions on a dancefloor».

Το album «Rebel Heart» είναι βασισμένο στη μουσική και όχι στην εικόνα όπως γράφεται στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Rebel Heart, κατάφερε να προκαλέσει πολύ πριν την κυκλοφορία του με viral εικόνες που ανέβασε η Madonna στο instagram της. Φωτογραφίες με ιστορικά πρόσωπα από την Lady D και τον Martin Luther King μέχρι τον John Lennon και τον Mandela (που μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω) να αναπαριστώνται ως εναλλακτικά “εξώφυλλα” του album και που η βασίλισσα της pop βλέπει ως Rebel Heart(s). Τα 6 πρώτα τραγούδια που έχουμε όλοι ακούσει και διέρρευσαν νωρίς είναι όντως το καλύτερο υλικό της Madonna εδώ και χρόνια μετά από μία σειρά αποτυχημένων προσπαθειών να επανακτήσει μουσική την πάλαι ποτέ αίγλη της ως cutting edge pop star.

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Nicki Minaj, Kanye West, Nas, Chance the Rapper και Mike Tyson και ηχογραφήθηκε στην Νέα Υόρκη, το Los Angeles και το Λονδίνο, ενώ στους παραγωγούς συμπεριλαμβάνονται οι Madonna, Diplo, Kanye West, Billboard, Avicii, DJ Dahi and Blood Diamonds, Ryan Tedder, Toby Gad και Ariel Rechtshald, γεγονός που αποδεικνύει ότι η βασίλισσα προσέλαβε όλη την αφρόκρεμα της μουσικής με μοναδικό σκοπό να γίνει ξανά επίκαιρη. Ο δίσκος της Madonna θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 9 Μαρτίου του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι track list του album:

01 «Living For Love»

02 «Devil Pray»

03 «Ghosttown»

04 «Unapologetic Bitch»

05 «Illuminati»

06 «Bitch I’m Madonna»(Feat. Nicki Minaj)

07 «Hold Tight»

08 «Joan Of Arc»

09 «Iconic» (Feat. Chance The Rapper & Mike Tyson)

10 «HeartBreakCity»

11 «Body Shop»

12 «Holy Water»

13 «Inside Out»

14 «Wash All Over Me»

15 «Best Night»

16 «Veni Vidi Vici» (Feat. Nas)

17 «S.E.X.»

18 «Messiah»

19 «Rebel Heart».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης