Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο γάμος τους περνάει κρίση. Ωστόσο, φαίνεται πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης τα πηγαίνουν περίφημα!

Οι δυο τους φροντίζουν να κάνουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλον, προκειμένου να διατηρείται ζωντανή η φλόγα που τους κρατάει ενωμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μας αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις και ο Γιάννης μ’ έχει συγκινήσει πολλές φορές με τη συμπεριφορά του. Θυμάμαι, όταν είχαμε πάει στο μαιευτήριο για να γεννήσω, είχε γεμίσει το δωμάτιό μου από την είσοδο μέχρι το κρεβάτι με ροδοπέταλα για να τα δω όταν θα έμπαινα μέσα με το μωράκι μας. Αυτή είναι μια εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και κάθε φορά που τη φέρνω στο νου μου, συγκινούμαι. Μια άλλη πολύ συγκινητική στιγμή ήταν την ημέρα του γάμου μας, όταν λίγο πριν ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Γιάννης μού έκανε ερωτική εξομολόγηση. Ήταν πολύ όμορφο να μου εκφράσει με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά του», εξήγησε η Μαρία.

«Εγώ, πάλι, δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα τους, όταν η Μαρία κράτησε για πρώτη φορά αγκαλιά την Ισμήνη», τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης.

Πηγή: Ok

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης