Η Νανά Καραγιάννη για πρώτη φορά μιλάει για την νευρική ανορεξία και για τον «Γολγοθά» που πέρασε μέχρι να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

«Πέρασα πραγματικά δύσκολα. Έφτασα στο σημείο που δεν με ένοιαζε αν θα πέθαινα. Επιτέλους βλέπω το σώμα μου να αλλάζει ξανά. Αργά- αργά, αλλά αλλάζει! Δεν επιτρέπεται να παίρνεις πάνω από 1-1.5 κιλό την εβδομάδα γιατί μπορεί να μείνεις στον τόπο από την καρδιά σου», αποκαλύπτει η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζεις ότι είσαι καλύτερη που αδυνατίζεις χωρίς προσπάθεια. Μέχρι να πεις γιούχου όμως, αν δεν υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος να σε ταρακουνήσει, δεν χρειάζεται και πολύ να φτάσεις στα 35 κιλά, γιατί τόσα ζύγιζα εγώ. Τότε ήμουν πεπεισμένη ότι δεν θα καταφέρω να βγω από αυτό και ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω. Πιστεύω τώρα πως αν δεν είχα κάνει τηλεόραση δεν θα είχα πάθει όλα αυτά που έπαθα. Και αν είχα αρρωστήσει θα το ξεπερνούσα πολύ πιο γρήγορα. Ο χώρος μου φέρνει πολύ πίεση και ένταση. Η νευρική ανορεξία δεν φεύγει χωρίς να σου αφήσει σουβενίρ. Εμένα μου άφησε ένα πρόβλημα στο έντερο αλλά είναι θαύμα που δεν μου προκάλεσε μόνιμη βλάβη στο στομάχι και τα νεφρά», συμπλήρωσε η Νανά.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης