«Paris je t’ aime» γράφει στο Twitter της η Νάντια Μπουλέ, η οποία εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στο Παρίσι. Η γλυκιά παρουσιάστρια δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί από τα γυρίσματα του «Black Out» και η επόμενη επαγγελματική πρόταση δεν άργησε να έρθει!

Ο AΝΤ1 επέλεξε να στείλει την παρουσιάστρια στο Παρίσι, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του παγκόσμιου show με τίτλο «The biggest game show in the world». H Νάντια Μπουλέ, η οποία συνοδεύει την ελληνική αποστολή των παικτών και έχει αναλάβει το ελληνικό σκέλος της παρουσίασης, φαίνεται πως το διασκεδάζει ιδιαίτερα, αφού στις φωτογραφίες που ανέβασε από τα γυρίσματα του show είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε επικοινωνία που είχε η παρουσιάστρια με την εφημερίδα «Espresso» αποκάλυψε λεπτομέρειες από το show, που θα ενταχθεί στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού την επόμενη σεζόν: «Σε λίγες ημέρες τελειώνουμε τα γυρίσματα, αλλά περνάμε τέλεια με όλα τα παιδιά!».

«Το παιχνίδι γυρίζεται τα τελευταία επτά χρόνια και σπάει ρεκόρ τηλεθέασης στις χώρες όπου προβάλλεται. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ελληνική αποστολή. Εκτός από την Ελλάδα, συμμετέχουν άλλες πέντε χώρες, η Ρωσία, η Ισπανία, το Καζακστάν, η Κίνα και η Γαλλία. Η κάθε χώρα προσπαθεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία τις δοκιμασίες που πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε φορά και να μαζέψει όσο το δυνατό περισσότερους πόντους, τους οποίους θα χρησιμοποιήσει ως μπόνους στη βαθμολογία του τελικού. Η ομάδα μας απαρτίζεται από είκοσι τέσσερις παίκτες, άνδρες και γυναίκες, που μπορώ να πω πως τα πάνε αρκετά καλά» προσθέτει η Νάντια στη συνέντευξή της και αναφέρει πως είναι η μοναδική γυναίκα παρουσιάστρια, αφού οι αντίστοιχοι παρουσιαστές όλων των άλλων χωρών είναι άνδρες.

Όταν τη ρώτησαν αν τη φλερτάρουν, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Όχι, δεν υπήρξε κανένα φλερτ, αλλά έκανα πολλούς νέους φίλους. Να φανταστείτε είμαστε περίπου πεντακόσια άτομα και από τις έξι χώρες. Όλες οι ομάδες κάνουμε παρέα μεταξύ μας, ενώ η ελληνική αποστολή διατηρεί θερμές σχέσεις με την Ισπανία, που προφανώς λόγω κουλτούρας μάς υποστηρίζουν και τους υποστηρίζουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το ποιοι είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι της ελληνικής αποστολής: «Οι Ρώσοι είναι πολύ δυνατοί παίκτες, αλλά και οι Έλληνες δεν πάμε πίσω. Στην ομάδα τα περισσότερα παιδιά είναι αθλητές στίβου, κολύμβησης, ρυθμικής γυμναστικής, αλλά και όσοι δεν είναι επαγγελματίες αθλητές ασχολούνται με τη γυμναστική. Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά θα σας πω πως έχουμε κάνει πολύ καλή εντύπωση».

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης