Έχουμε φθάσει στην τελική ευθεία για τη λήξη και της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και, ελλείψει θεμάτων, τα περιοδικά αναπαράγουν τις κόντρες του Σεπτεμβρίου.

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, απάντησε στις ίδιες ερωτήσεις για χιλιοστή φορά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο «ταλέντο» του ALPHA, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα της «φάει» την εκπομπή;

«Η Κωνσταντίνα ήταν μαζί μας από την αρχή, απλώς σε έναν διαφορετικό ρόλο. Η Ευαγγελία αποχώρησε, η αλήθεια είναι λίγο νωρίς, αλλά αυτή ήταν μια απόφαση του καναλιού. Επίσης, δεν θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα έχει τη διάθεση να “φάει” την εκπομπή κανενός. Αυτή η εκπομπή επίσης δεν μου ανήκει, δεν ήταν δική μου ιδέα. Ήταν του καναλιού, που με επέλεξε για παρουσιάστριά του. Άρα, από τη στιγμή που συνέβη έτσι, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καναλιού να επιλέξει όποιον θέλει για να κάνει την εκπομπή. Αν ήταν δική μου ιδέα και ήταν δικό μου “παιδί”, ίσως να το είχα πάρει πιο προσωπικά».

Η στάση της αυτή δείχνει ότι είναι ισορροπίστρια, ενώ πολλοί λένε ότι καταφέρνει πάντοτε να βγαίνει από δύσκολες καταστάσεις αλώβητη και ότι είναι διπλωμάτισσα. Τι έχει να προσθέσει σε αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έτσι όπως το θέτεις, είναι ευγενικό μεν, αλλά εγώ όταν ακούω τη λέξη “διπλωματία”, δεν μου αρέσει καθόλου! Κι αλώβητος γενικώς δεν βγαίνει κανείς. Το να παραμένεις ψύχραιμος και να πρέπει να κρατάς ισορροπίες δεν σημαίνει ότι μέσα σου δεν μπορεί να βρίσκεσαι σε τρικυμία 14 μποφόρ. Προσπαθώ να λειτουργώ όσο πιο επαγγελματικά και ψύχραιμα μπορώ. Η ισορροπία και η ψυχραιμία ήταν οι δύο λέξεις-κλειδιά που έπαιξαν ρόλο φέτος. Οι ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά».

ΠΗΓΗ: TV Έθνος

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης