Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Beyonce και ο Jay Z μόλις αγόρασαν ένα υπερπολυτελές σπίτι στη Νέα Ορλεάνη.  Το οίκημα, που υπήρξε εκκλησία στο παρελθόν είναι φουλ ανακαινισμένο και με όλες τις ανέσεις συν 7 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια δύο πατώματα, τεράστια ταράτσα και εξωτερικούς χώρους ενώ σημειώνεται ότι στην πόλη ζει και η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας Solange.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο η τριώροφη πολυτελή έπαυλη πριν ανακαινιστεί ήταν… εκκλησία και χτίστηκε το 1927!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σπίτι αυτό διαθέτει μεταξύ άλλων 7 μεγάλα δωμάτια με τζάκι, 8 μπάνια, πατώματα από ξύλο και μια πράσινη από λουλούδια και φυτά ταράτσα που θεωρείται η μεγαλύτερη της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Beyonce βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις πιο πλούσιες γυναίκες του περιοδικού Forbes για τον περασμένο χρόνο με έσοδα που ξεπερνούν τα 115 εκατομμύρια δολάρια αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον σύζυγο της, του οποίου τα έσοδα έφτασαν τα 60 εκατομμύρια δολάρια, καταφέρνοντας να μπει στην αντίστοιχη λίστα με τους πιο πλούσιους άντρες.

Tο βίντεο που ακολουθεί έχει φτιαχτεί από το μεσιτικό γραφείο που θέλει να πουλήσει το σπίτι. Αυτό θα είδε το ζευγάρι και επιθυμεί να το αγοράσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ





Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης