Στον Δήμο Δωδώνης, στην Πάργα και στην ευρύτερη περιφέρεια της Ηπείρου, θα γυριστεί τον Απρίλιο η ταινία «Gates of Hades» σε σκηνοθεσία του Francesco Vitali.

Κατόπιν ανακοίνωσης της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών «48 Project Inc.» με έδρα το Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τα γυρίσματα της αμερικανικής παραγωγής ταινίας με τίτλο “Gates of Hades” (Οι πύλες του Άδη) θα γίνουν τον Απρίλιο του 2017 στον Δήμο Δωδώνης, στην Πάργα και στην ευρύτερη περιφέρεια της Ηπείρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Executive Producer Luke Daniels και ο παραγωγός και σκηνοθέτης της ταινίας Francesco Vitali, παρέδωσαν τα σκήπτρα του ρόλου της Πριγκίπισσας Θεοδώρας στην καταξιωμένη ηθοποιό Chloe Katherine Kim, αφού η Θεοδώρα, σύμφωνα με το γραφείο τύπου της, είχε ήδη ανειλλημένες καλλιτεχνικές υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να συμμετάσχει στην ταινία, την νέα περίοδο των γυρισμάτων.

Τον ρόλο του Άδη υποδύεται ο Μάνος Γαβράς και στον ρόλο της Θεάς Δήμητρας θα δούμε την Βάσια Παναγοπούλου.

Συντελεστές:
Executive Producers: Luke Daniels, Chris Siametis
Σκηνοθεσία: Francesco Vitali
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Lucio Lepri
Σενάριο: Francesco Vitali – Fiona Faith Ross- Chris Siametis
Producer: Francesco Vitali
Production Designer/ Line Producer: Panos Papahatzis
Associate Producer: Brett Wolcott
Βοηθός Σκηνοθέτη: Marco Santi
Ενδυματολογική επιμέλεια: Κλέων Φυσέκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστούν:
Persa: Ashleigh Morghan
Helena: Chloe Katherine Kim
Ades: Μάνος Γαβράς
Eve: Angela Halili
Ben: Mark Reininga
Meli: Arielle Wyatt
Patrick: Bogdan Yasinski
Dimitra: Βάσια Παναγοπούλου

Ο δημάρχος Δωδώνης, Χρήστος Ντακαλέτσης: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Francesco Vitali και τους συνεργάτες του για τις επισκέψεις στο Δήμο Δωδώνης, εδώ που πηγάζει ο μυθικός Αχέροντας και βρίσκονται οι Πύλες του Άδη και για την συνεργασία που είχαμε. Θεωρούμε ότι η ταινία που θα γυριστεί, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία προβολής της περιοχής, ανάδειξης της ιστορίας, του πολιτισμού και των μύθων που περιβάλλουν την Δωδώνη και την Ήπειρο».

Και με τη σειρά του ο δημάρχος Πάργας, Αντώνιος Νάστας ανέφερε: «Ο Δήμος Πάργας είναι συμπαραστάτης του Francesco Vitali και των συνεργατών του στην ωραία προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει. Ο ποταμός Αχέροντας, το Νεκρομαντείο, οι παραλίες και οι άλλες περιοχές φυσικής ομορφιάς και ιστορικής αξίας του Δήμου μας, αποτελούν ιδανικούς τόπους για τα γυρίσματα της ταινίας τους. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί μας επέλεξαν καθώς και για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους μαζί μας, και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης