Το επόμενο καλοκαίρι, η Σαρλίζ Θερόν και ο Τζέιμς Μακαβόι θα… ζεστάνουν τις νύχτες της «Παγωμένης πόλης». Σύμφωνα με το «Entertainment Weekly», η εταιρεία παραγωγής «Focus Features» θα κυκλοφορήσει, στις 11 Αυγούστου του 2017, το θρίλερ δράσης «Παγωμένη πόλη» («The coldest city»), που γυρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στην Ευρώπη.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άντονι Τζόνστον και διαδραματίζεται στο Βερολίνο, την παραμονή της κατάρρευσης του τείχους, όταν η Λορέιν Μπρούτον (Σαρλίζ Θερόν), που είναι μία κατάσκοπος υψηλού επίπεδου της ΜΙ6, βρίσκεται σε έναν κύκλο κατασκοπείας. Ο επικεφαλής του σταθμού, Ντέιβιντ Πέρσιβαλ (Τζέιμς Μακαβόι), παίρνει εντολή να συνεργαστεί με την Μπρούτον, προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια, που βρίσκεται πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο ενός μυστικού πράκτορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο ηθοποιός Ντέιβιντ Λιτς. Το σενάριο ανήκει στον Καρτ Τζόνσταντ, ο οποίος έγραψε το σενάριο για τους «300», για την επερχόμενη ταινία «Justice league», καθώς και την πρώτη ταινία του Άκουαμαν.

Στην «Παγωμένη πόλη», παίζουν ακόμα οι Τζον Γκούντμαν, Σοφία Μπουτέλα, Τιλ Σβάιγκερ, Τζέιμς Φόκνερ, Έντι Μάρσαν, Ρόλαντ Μούλερ, Μπιλ Σκάρσγκαρντ και Τόμπι Τζόουνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης