Χωρίζουν οι δρόμοι του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά τηλεοπτικά, αφού το Mega την νέα σεζόν θέλει να κάνει αλλαγές στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, προκειμένου να χτυπήσει τους απέναντι.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, οι υπεύθυνοι του Mega κάλεσαν τον Μάρκο Σεφερλή και του έδειξαν με νούμερα πως η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά δεν θα συνεχίσει του χρόνου, αφού δεν κατάφερε να «περάσει» την Φαίη Σκορδά στις γυναίκες ηλικίας 25-44 που τους ενδιαφέρουν αρκετά. Ο κωμικός και παρουσιαστής έδειξε να στεναχωριέται αν και κατάλαβε τα όσα του είπαν. Εκεί, άρχισαν να συζητούν με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία αποδείχτηκε το «δυνατό χαρτί» του σταθμού, αλλά ήρθε ο τσακωμός με τον Ουγγαρέζο και «πάγωσαν» οι συζητήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάρκος από την πλευρά του δηλώνει κουρασμένος και πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την πρωινή εκπομπή και πως θέλει ν’ αφοσιωθεί στο θέατρο. Τέλος, φήμες θέλουν να σκέφτονται και την Τατιάνα Στεφανίδου για την πρωινή εκπομπή του Mega και μάλιστα ο Μάρκος Σεφερλής την ρώτησε αν θέλει να κάνουν μαζί εκπομπή.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης