Η Ζέτα Μακρυπούλια με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό, «Ήρθες και θα μείνεις» έδωσε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και μεταξύ άλλων δε δίστασε να τα βάλει με μια μερίδα δημοσιογράφων που γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν για εκείνη.

«Με ενοχλούν πολλά που γράφονται, γιατί ορισμένοι έχουν απέναντί μου, μια πολύ κακόβουλη ματιά. Υπάρχει φθόνος θέλω να σου πω, και ειδικά από τότε που έγινε σημαία το γεγονός ότι η διακριτικότητα δεν πουλάει. Και αυτό το λέω για εκείνους που κινούνται σε αυτόν τον χώρο, για την τηλεόραση, τα περιοδικά και τους δημοσιογράφους που μας παίρνετε συνεντεύξεις. Έχουν αλλάξει πάρα πολύ οι ισορροπίες των πραγμάτων. Είναι πολύ ωραίο όμως να υπάρχει διακριτικότητα, διότι αποδεικνύει την ηθική και την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου. Αυτή τη δουλειά δεν την κάνουμε για εμάς, αλλά για τον κόσμο. Γαλουχείς λοιπόν τον κόσμο σε αυτό, και αν του περάσεις την αισθητική της προχειρότητας και της αδικρισίας, τον ωθείς να λειτουργεί έτσι. Θέλεις να υπάρχει αυτό το στοιχείο στα περιοδικά σου;» είπε χαρακτηριστικά στο ΕΓΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, απάντησε και σε όσους δεν αναγνωρίζουν τα όσα έχει πετύχει. «Όλοι αυτοί που έχουν την αίσθηση –είτε από ζήλια είτε από μνησικακία- πως ο,τι σου έχει συμβεί στη ζωή δεν το αξίζεις, κάπως πρέπει να σκεφτούν διαφορετικά. Δεν είναι όλα τυχαία. Κάπου έχουμε δουλέψει σκληρά όλοι μας. Μου έτυχε να διαβάσω μια κριτική φέτος από μια γυναίκα που ο σκοπός της δεν ήταν “να κράξω τη Μακρυπούλια”. Σε πληροφορώ ότι την επόμενη μέρα πήγα στο θέατρο και έπαιξα αλλιώς. Αυτή η γυναίκα το έκανε με αγάπη. Υπάρχουν στον αντίποδα και κάποια άλλα κείμενα, τα οποία με το που βλέπω τον τίτλο δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τα διαβάσω» ανέφερε.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης