Το βράδυ της Δευτέρας, το κατάστημα Public στο Σύνταγμα κατακλύστηκε από ανθρώπους των media, φίλους, δημοσιογράφους, που έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν την Ζήνα Κουτσελίνη στο πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα.

Το βιβλίο της φέρει τον τίτλο: «Ο πιο δύσκολος δρόμος» των εκδόσεων Λιβάνη. Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για το βιβλίο της, ενώ πολλοί απ’ όσους βρέθηκαν εκεί, έκρυψαν διακριτικά τη συγκίνησή τους όταν μίλησε για τον πατέρα της, τη μητέρα της και γέλασαν όταν θυμήθηκαν τις στιγμές έντονης εργασιακής αδρεναλίνης που μοιράστηκαν μαζί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το βιβλίο μίλησαν η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Αλεξάνδρα Τσόλκα, η Άλκηστη Μαραγκουδάκη και η Life & Relationship Coach, Mάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη.

Ανάμεσα στους επωνύμους που παρευρέθηκαν ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η Κιμ Κίλιαν, η Κική Σεγδίτσα, η Λόλα Νταϊφά,η Φαίη Σκορδά, η Ράνια Θρασκιά, η Νάντια Μπουλέ, και πολλά άλλα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.


(Στην παρουσίαση του βιβλίου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Ελένη Μενεγάκη, Κιμ Κίλιαν, Ράνια Θρασκιά, Όλγα Λαφαζάνη)


(Ελένη Μενεγάκη, Κιμ Κίλιαν)


(Η Ζήνα Κουτσελίνη με την Ελένη Μενεγάκη)


(Με την Ράνια Θρασκιά)


(Με την Καίτη Γαρμπή)


(Με την Δούκισσα Νομικού)


(Η συγγραφέας Ζήνα Κουτσελίνη υπογράφει το πρώτο της βιβλίο)

Η κάμερα της zougla.gr ήταν εκεί και κατέγραψε ό,τι συνέβη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Τόσο η ίδια η συγγραφέας, όσο και οι καλεσμένοι της μίλησαν στη Ζούγκλα και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία…

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Κάμερα: Παναγιώτης Σαγκούρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης