Εμφάνιση ως γκεστ σταρ σε τηλεοπτική σειρά που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 κάνει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, αφού ούτως ή άλλως δεν έχει ομάδα αυτή την περίοδο.

Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής το γυρνάει στην υποκριτική, παρακινούμενος από τον γνωστό σεναριογράφο-σκηνοθέτη και φίλο του, Αλέξανδρο Ρήγα. Ο Σεϊταρίδης είχε δεχθεί και κατά το παρελθόν αντίστοιχες προτάσεις αλλά είχε αρνηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν με είχε κεντρίσει κάποια από αυτές», τόνισε ο ποδοσφαιριστής,  και προσθέτει πως «η φιλική σχέση που έχουμε αναπτύξει με το δημιουργό της σειράς με έπεισε να το αποτολμήσω με χαρά και με άγχος». Η σειρά στην οποία θα κάνει την πρώτη του γκεστ εμφάνιση ονομάζεται «Τρίχες».

Σε μία από τις σκηνές που συμμετέχει, ο Σεϊταρίδης, που υποδύεται τον εαυτό του εισβάλλει στο κομμωτήριο που δουλεύει η Ντόντο (κατά κόσμον Παρθένα Χοζορίδου) για να της πει πόσο τη θέλει, μετά την περιμένει με τη μηχανή του έξω από τη δουλειά της και την παίρνει για το σπίτι του. Αργότερα «τρώει» χυλόπιτα. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης