Η Λουπίτα Νιγιόγκο,  αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα, αυτή τη στιγμή, στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα διάσημοι σχεδιαστές τσακώνονται για το ποιος θα τη ντύσει στα Όσκαρ.

Οι Οίκοι μόδας κυριολεκτικά σφάζονται στα πόδια της νέας αποκάλυψης του Χόλιγουντ. Ο ρόλος της Πάτσι στην ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος» του Στιβ ΜακΚουίν της έχει ήδη αποφέρει βραβεύσεις στα SAG και στα Critics’ Choice Awards, καθώς και την πρώτη της υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι ενώ η 30χρονη Μεξικανή ηθοποιός –με καταγωγή από την Κένυα- ετοιμάζεται να διεκδικήσει το χρυσό αγαλματίδιο Β’ Γυναικείου Ρόλου στις 2 Μαρτίου, οι οίκοι μόδας σφάζονται στα πόδια της για το ποιος θα τη ντύσει στη μεγάλη κινηματογραφική βραδιά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μεταξύ αυτών είναι οι οίκοι Stella McCartney και Alexander McQueen, που επιθυμούν διακαώς να επιλέξει δημιουργία τους, μετά από την εντυπωσιακή της εμφάνιση με Christian Dior στράπλες σμαραγδένια τουαλέτα, στο κόκκινο χαλί των Bafta Awards.

Η μόνη σχεδιάστρια που λέγεται πως έχει σνομπάρει τη Νιγιόγκο είναι η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία θέλει να επιμεληθεί την εμφάνιση της υποψήφιας για Ά Γυναικείο Ρόλο, Έιμι Άνταμς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης